Scufita rosie,Alba ca zapada,Degetica, Cenusereasa, Fetita cu chibriturile, Motanul Incaltat, Frumoasa din padurea adormita.
Emil Cioran-Pe Culmile Disperării.
Dacă ţi-a plăcut, încearcă-le şi pe celelalte.
Bestia – Alex Flinn ( Recomand )
Mircea Eliade - Romanul adolescentului miop
Printre lupi - Misha Defonseca
Femeia in negru - Susan Hill
Buna!
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell
"Jane Eyre"- Charlotte Bronte
"La rascruce de vanturi"- Emily Br5ote
"Rebecca"- Daphne du Maurier
"Rosu si negru"- Stendhal
"Qvo vadis"- henryk Sienckiewicz
"Elevul Dima dintr-a saptea"- Mihail Drumes
"Panza de paianjen"-Cella Serghi
"Lorelei"- Ionel teodoreanu
"Maitreyi"- Mircea Eliade
"Coliba unchiului Tom"- Harriet Beecher-Stowe
Lectura placuta orice ai alege!
Buna.
Eu iti recomand "Rosu si negru"de Stendhal. Lectura placuta la orice alegi sa citesti.
Hiperboloidul inginerului Garin
Femeia Nisipurilor
Luntrea sublima
Invitatie la dans
Experimentul Philadelfia
Ion, Ciresarii, Morometii, La medeleni, romanele lui Jules Verne.
Lectura placuta!
Depinde ce fel de carti iti plac. Aventura, SF, clasice, horror...
Eu am 11 ani, dar am citi primele 3 volume din cartea "Oksa Pollock" de Ann Plichota si Cendrine Wolf si chiar m-a impresionat.Este de tip SF-aventura, despre o fata de 13 care descopera ca are puteri magice.
Salut! La 16 ani am citit "Elevul Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes si "Enigma Otiliei" de George Calinescu. Acestea doua m-au facut sa plang.Sunt doua carti foarte frumoase.
Mai apoi din literatura universala ai putea opta pentru "Doctor Jivago " de Boris Pasternak, este o carte minunata iar daca mai vezi si filmul cu atat mai bine.
"Dama cu camelii " de Alexandre Dumas fiul, "Vin Ploile " de Louis Bromfield, " Cel mai iubit dintre pamanteni " de Marin Preda si "Padurea spanzuratilor " de Liviu Rebreanu.
Sunt foarte multe carti frumoase dar sper sa abordezi macar una din acestea. Spun eu ca merita.
Numai bine si spor la citit!
GeorgianaStefaniaa întreabă:
RobbyE întreabă:
Monicamonic84 întreabă: