|

Hei TPU im poti spune cateva propozitii la tema ramas bun doamna invatatoare (la clasele 1\4)

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Asta : Prima data cand am venit la scoala imi era frica de tot ce ma incojura, doream sa merg acasa sa fiu alaturi de mama, insa a trecut timpul si tu buna mea invatatoare mai invatat ca la scoala nu este chiar atit de rau cum imi imaginam, mai invatat sa cunosc noi persoane sa am o alta viziune asupra lucrurilor, nici nu am observat cit de repede a trecut timpul si uitati-va ca a venit si ziua in care trebuie sa imi iau ramas bun de la dumneavoastra. Doresc sa va multumesc pentru toate momentele si clipele in care mi-ati fost alaturi si ma-ti invatat sa fiu puternica.
Sau :
Ne-ați călăuzit primii pași prin noua viață, cea de școlar. Eram speriați, eram timizi și nu ne găseam locul în acea lume a bastonașelor, a primelor litere și cifre. Cu răbdare, căldură și pricepere ne-ați îndrumat pe calea școlii, drum care la început ni s-a părut anevoios. În timp, ne-ați învățat că panta cunoașterii nu este abruptă, că urcând pas cu pas nimic nu pare greu.

Ne-ați fost ca o mamă, o a doua mamă și chiar așa v-am și iubit, chiar așa v-am respectat. Îmi amintesc de ziua în care mama a venit la școală să vă întrebe ce este de făcut pentru ca eu să îmi modific scrisul, să fac literele mai rotunde, mai mari, mai ordonate. Ați zâmbit cald, așa cum doar dumneavoastră știți să o faceți și i-ați spus mamei că este mult mai important faptul că știu ce scriu, decât să știu să desenez litere caligrafic. Erați mulțumită de mine!

Acum se apropie clipa în care ne vom lua rămas bun, clipa în care noi vom termina clasa a patra, iar dumneavoastră veți merge la drum ținând de mânuțe o altă generație de boboci. Îi veți îndruma și pe ei pas cu pas, le veți cânta și lor cu vocea aceea melodioasă, le veți spune povești și îi veți certa părintește atunci când vor greși. Vă vor iubi și ei așa cum vă iubim și noi, veți lăcrima și pentru ei așa cum lăcrimați acum pentru noi, știind că ne...2004 - 2239 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează