Ete nah. Daca iti permiteai inainte, iti permiti si acum. Ca sa raspund la subiect, am cumparat de la Bookzone. Evident ca discutam de carti noi si ca livrarea se face unde/cum vrei.
Ăștia de pe TPU sunt specialiști în mașini bengoase. Dacă întrebai de BMW, May Bach, sau Lamborghini primeai zeci de răspunsuri. Tu intrebi despre cărți? Nici o șansă să ți se răspundă. Ăștia de pe aici nu pun mâna pe așa ceva. Nici nu știu ce "e alea" cărți. Iar puținii dintre noi care au o bibliotecă în casă nu-și mai permit sa cumpere cărți din moment ce au mărit TVA-ul la 11%. Succes.
Nu am comandat, dar de ce ne întrebi pe noi? Dă comandă de cărțile de care ai nevoie și vei primi detalii de la ei.
Hai că ești rău
E vorba despre livrarea unor cărți, nu are legătură cu cititul. Poate omul vrea să își ia cărți de colorat sau reviste erotice...
Referitor la prețul mare al cărților să știi că sunt anticariate online iar prețurile sunt foarte mici în general.
In sfarist cineva care ofera raspunsuri concise si folositoare. Nu ca alti dezaxati si dereglati, incompetenti sa raspunda la o intrebare simpla.
Consider ca de asemenea exemplare ai tu nevoie noaptea ca sa te linistesti, ca esti destept rau de tot, continua tot asa 19flo79.
Multumesc pentru aprecieri, dar depinde si de intrebare. La alte intrebari sunt si eu dezaxat si dereglat.
Nu știu de ce mi-a pus semnele astea de întrebare. Eu îl selectasem pe asta?
Ce naiba ma. Se pare ca nu pot pune emoji-uri. Voiam sa las un like
N-are a face. Daca te uiti la raspunsurile mele in general, o sa intelegi ce am vrut sa zic.
De ce te ataci?
Ai întrebat ceva de vreo carte?
Nu, tu ai întrebat doar de serviciul de livrare.
Dar na, când ești depresiv trebuie să și semnalizezi...