| Girly97 a întrebat:

Salut! Din 2018 de cand am absolvit liceul desi zilnic citesc sau ma uit la videoclipuri in limba engleza pe Internet nu prea am mai vorbit in limba engleza si nu prea mai reusesc sa vorbesc la fel de rapid ca inainte. Trebuie sa fac meditatii desi cunosc limba engleza aproape ca un nativ doar ca nu am mai vorbit prea des de cand am terminat liceul? Eram stiuta pe vremea liceului ca fiind cea mai buna la limba engleza din tot liceul.

2 răspunsuri:
| PufulețiGratis a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti interlocutori cu un nivel avansat al limbii engleze cu care sa porti conversatii pe diferite teme, asfel spus sa conversati cazual la fel precum nativii. Important ar fi sa gasiti subiecte si puncte de discutie comune & captivante pentru ambii iar conversatia sa decurga cu un anumit flow nu doar de dragul de a invata o limba straina, si neaparat sa aveti ambii un nivel avansat si cat de cat egal de cunostinte al limbii engleze.
Incearca meditatiile dar si aplicatii prin care poti discuta liber cu nativi, de exemplu ar fi aplicatia Wakie din Magazin Play.

| haileewatson a răspuns:

Si?