anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si vreau dupa ce termin liceul, sa incerc sa fac niste cursuri de stewardese. Am inteles ca trebuie sa am 2, 12 metri cu mana ridicata, eu am peste, cam 2, 20 pentru ca sunt inalta am peste 1, 70 m, sunt slaba, si trebuie sa stiu sa vorbesc fluent limba engleza.
Eu am cate o ora pe saptamana de engleza la scoala si nu prea stiu sa vorbesc fluent, dar stiu cat de cat... daca as face meditatii din clasa a 12- a voi putea invata pana la sfarsitul liceului engleza foarte bine?
P.S. Stiu putina franceza si japoneza.
Inca ceva, trebuie sa stiu sa inot? eu habar n-am laughing

3 răspunsuri:
| SabinaRsT a răspuns:

Este esential sa stii sa inoti, si engleza o poti invata in clasa a12-a doar daca nu esti prea preocupata cu BAC-ul, gandeste-te bine si ia o decizie.

| valentino52 a răspuns:

Am niste colege care fac chestia asta. Din cate stiu ele dupa liceu au urmat o facultate (gen stiinte politice nu cred ca a contat foarte mult) si acum, in loc de masterat s-au dus in Quatar in Abu Dhabi la o facultate pentru a deveni stewardese. La facultatea respectiva exista mai multe specializari printre care si de pilot etc. Trebuie doar sa stii engleza bine, in rest bani sa ai ca nu iti plateste nimeni cursurile.

| thewomaninwhite a răspuns:

Si ea am acelasi plan, cred ca poti reusi sa inveti engleza intr-un an iar despre innot nu stiu ce sa zic eu credeam ca voi invata la cursuri ca altfel nici eu nu stiu sa innot sad