| UnrealGraphicsGamer0110011 a întrebat:

am citit o carte, mai demult si nu mai stiu cum se numeste :/ stiu ca am citit-o demult dar mi-a placut foarte mult.Era sf, era ceva gen un barbat care facea calatorii transmintale cu ajutorul injectilor si se intalnea cu tot felul de oameni, o data cu un grup de motociclisti.In acest grup era si o fata si personajul principal(barbatul care facea calatorii transmintale) a inceput sa o placa dar nu prea a reusit prima data a fost complicata relatia lor.Imi mai amintesc ca odata s-au mai intalnit inca odata in Anglia si era ceva drama cu mai multi oameni cu pusti si personajul principal o salveaza ceva de genu ei erau deghizati nu stiu sigur ce scop aveau... Oricum pe la sfarsit amandoi mor si imi amintesc ca arata o imagine cu scheletelele lor ei fiind batrani cand au murit, scheletul barbatului purta o palarie si scheletul femeii inca mai avea par lung pe cap.Nu mai stiu sigur am citit de mult cartea dar mi-a placut, a fost si trista in aceelasi timp.Oare cartea nu se numeste navigatorii infinitului nu scrie nimic de ea pe net. Aveti ceva idei?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

NU stiu cartea, dar mai bine ca ai uitat-o. Si nu mai cauta astfel de carti.
De ce? Pentru ca la fel ca si mancarea introdusa in corp -care ne va face bine sau rau -in functie daca este sanatoasa sau nu, tot asa si tot ce introducem in minte ne va face bine sau rau.
Poate ca vei spune ca o carte nu poate sa faca rau. Ea inca face rau mai mult decat o hrana nesanatoasa, deoarece deoarece hrana pana la final va fi eliminata; dar ceea ce am citit nu va fi eliminat. Poate ca va fi eliminat din constient dint pricina uitarii; dar va ramane pentru totdeauna in subconstient.
Ce este rau in cartea aceasta si cele de genul ei? Pai in primul rand ii incurajeaza pe oameni la astfel de ganduri -de a cauta sa faca si ei asemeni personajului principal din carte.
In al doilea rand este o carte care nu ne ajuta in viata.
Uite aici o carte buna: https://ovidiusmd.files.wordpress.com/......litate.pdf

2 răspunsuri:
| UnrealGraphicsGamer0110011 explică (pentru anonimg):

Ti-ai sustinut bine punctul de vedere poate ca, chiar ar merita sa o uit si sa citesc cartea care mi-ai dat-o tu, desii e cam lunga cred ca merita decat sa imi infectez creieru cu cartea de care am zis mai sus si unele chestii de pe net :/.Am si eu niste probleme destul de nasoale si cu scoala mai ales la mate is la liceu apropo, eh si cu prietenii ca abia am intrat la liceu si nu prea gasesti prieteni adevarati in viata asta sad...In general unii batausi,falsi,care te ignora,nu te inteleg daca esti mai timid, ai probleme medicale, sau nu te accepta asa cum esti pana la urma lumea asta e imperfecta, poate nu gandesc cum trebuie, cred ca o sa citesc cartea care mi-ai recomandat-o desii omul greu se schimba dupa ce isi face niste obicei-uri proaste sau stii tu etc..Nu vreau sa te tin prea mult dar multumesc pentru recomandare happy daca vrei sa mai vorbim ar fi foarte ok pentru mine poate imi mai dai niste sfaturi bune, oricum eu iti trimit cererea am ce citii XD.Din partea mea ti-as da si 10 funde happy dar lasa meriti funda din plin..Multumesc si numai bine big grin m-ai ajutat mult! Salut!

| anonimg a răspuns (pentru UnrealGraphicsGamer0110011):

Nu pentru fundă am scris, dar iti mulțumesc pentru ea.
Sunt sigur că ceea ce ți-am recomandat iti va prinde bine. Este suficient chiar și 2-3 rânduri pe zi să citești. Lumea este plina de carti si nu ar ajunge o viață să le citim pe toate. Doar putine sunt cele care ne sunt cu adevărat de folos.

Cererea de prietenie este acceptată automat. Si cu plăcere ti-as scrie -în funcție de timpul meu liber.
Numai bine și succes la scoală, acasă și oriunde vei fi!