| MrSnail a întrebat:

as vrea si eu un site unde sa poti citi carti

Răspuns Câştigător
| Diana0099 a răspuns:

CELE MAI BUNE 15 SITE-URI PENTRU LECTURA ONLINE DE CALITATE! GRATIS!
Lectura este cea mai frumoasa si mai utila activitate de petrecere a timpului liber. Se intampla deseori sa nu ai timp si bani sa iti achizitionezi cartile pe care ti se doresti. In ajutorul rau vin diverse site-uri de unde le poti descarca gratuit. Pe site-urile respective poti citi carti de beletristica, stiinta sau reviste.

Am selectat 15 siteuri de unde poti citi carti in mod gratuit in limba romana si limba engleza:

http://www.scribd.com

Este, poate cel mai cuprinzator site din punct de vedere al diversitatii cartilor ce pot fi citite. Acestea pot fi citite online sau descarcate in calculator.

http://cartiaz.ro

Un site bogat, cu carti in limba romana din domenii precum: literatura, medicina, arta, e-learning, economie, IT. Acest site permite si incarcarea propriilor carti sau articole, ce urmeaza a fi accesate de oricine.

http://biblior.net

Acesta este un site cu mai putine carti, excusiv in limba romana, util elevilor deoarece volumele sunt integrale. Cartile pot fi citite direct de pe site, neputand fi descarcate in calculator.

http://carti.itarea.org

Este un site romanesc, cu carti diverse, ce pot fi si descarcate in calculator. De remarcat este si diversitatea de domenii: literatura universala, timp liber, carti pentru copii sau in limba engleza.

http://www.free-ebooks.net

Daca iti faci cont pe acest site, vei avea acces la mii de carti in limba engleza in mod gratuit. Acestea sunt disponibile si pe mobil sau tableta, printr-o aplicatie ce trebuie instalata pe acestea.

http://www.literature.org

Daca esti pasionat de literatura universala si cunosti limba engleza, literature.org este site-ul care iti ofera in mod gratuit toate cartile pe care vrei sa le citesti.

http://www.gutenberg.org

Project Gutenberg este un site ce gazduieste o serie de carti ce pot fi descarcate in calculator, pe Dropbox sau Google Drive, in toate formatele posibile.

http://manybooks.net

Un site destul de complex, insa majoritatea cartilor sunt in limba engleza, franceza si spaniola.

http://www.bibliomania.com

Bibliomania contine peste 2000 de titluri. Sunt carti de literatura sau stiinta ce pot fi citite numai online.

http://catalog.perseus.org

In sectiunea "Catalog" poti cauta fie dupa autor, fie dupa titlu, cartea in limba engleza pe care iti doresti sa o citesti online.

http://www.classicreader.com

Classic Reader iti ofera posibilitatea de a citi volume integrale din literatura engleza in mod gratuit, pe internet.

http://www.fiction.us

Pe acest site poti citi beletristica, poezie, teatru si carti pentru copii.

http://digital.library.upenn.edu/books

Aceasta este o librarie digitala cu peste 10000 de titluri in limba engleza, ce pot fi citite gratuit online.

http://www.bartleby.com

Bartleby este un site care iti ofera, in mod gratuit, fictiune, non-fictiune si volume de versuri care apartin marilor clasici ai literaturii engleze.

Extra:http://www.scoala.bibliotecapemobil.ro

Acesta este un proiect lansat zilele trecute. Scopul lui este ca scolarii din Romania sa aiba acces gratuit la carti care le trebuiesc, direct de pe telefon sau tableta.

Internetul este o sursa inepuizabila de carti, care iti economisesc bani deoarece sunt puse la dispozitia ta gratuit si timp, putand fi accesate prin intermediul calculatorului. Trebuie sa profiti de aceasta resursa!

2 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

Scribd