|

Salutare! Poate cineva sa corecteze acest text? Doar virgulele:Salut, mă numesc Vlădoiu Eduard,sunt o persoana înțelegătoare,care știe că nu totul îi aparține și pentru a obține ceva trebuie depusa muncă. Prietenii mă consideră amuzant, isteț,bun la sporturi Îmi place să fac sport,in general jocurile in echipa îmi plac deoarece, întotdeauna ai pe cine sa te bazezi, ceea ce este foarte important pentru moral.Imi place sa ascult muzica rap,trap,dar și cele românești, nu numai trap și alte genuri muzicale.Planurile mele de viitor sunt sa am o meserie stabila din care sa pot sa trăiesc o viață decentă, îmi doresc sa devin polițist și cred că aș putea ajunge cu multa munca și ambiție.Lucrurile pe care le incep le și termin,in general,insa, sunt rare cazurile când cedez.Folosesc multe rețele sociale, de asemenea sunt foarte sociabil și îmi fac prieteni repede.Imi place sa colaborez si sa ajut jucatorii, doar ca uneori se mai gasesc alte tipuri de jucatori, pe care nu doresc sa-i numesc.Atat despre mine.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dpdv gramatical, multe virgule ori lipsa, ori in plus.

| a răspuns:

Nu te supara, dar virgula e ultima problema. Reformuleaza si nu mai repeta cuvinte in aceeasi fraza si unul de 8 ani ar organiza mai bine in fraza, iar legat de virgula invata cand si unde sa o folosesti.

| explică:

Va mulțumesc! Nu pot declara pe niciunul dintre voi.Nu vreau sa vă supărați.Pe viitor o sa incerc sa rezolv această problema.