anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scena următoare nu este preluată din nicio carte sau film/serial, ci din imaginația proprie.

Să zicem că ați citi într-o carte sau ați vedea in vreun film, scena următoare:
O tipă tânără se afla împreună cu un bărbat mai în vârstă decât ea, singuri, într-o încăpere. El este însurat. Vrea să o corupă pe tânără să se culce cu el.
Ea este virgină, creștină și cu valori morale. Se întâlnește cu tipul însurat doar sa converseze cu el, ca un fel de cunoștință.
Alaturi de cei doi, se afla un bărbat îmbrăcat într-o mantie roșie, reprezentandu-l pe diavol care îi ispitește pe cei doi sa păcătuiască.
Diavolul ii determină pe ambii să muște din doua mere roșii. Mărul roșu=simbolul ispitei.
Cei doi întind mâna către gura celuilalt și mușca din măr.

Să zicem că scena este o metafora pentru sexul oral, că cei doi și-au făcut reciproc, ispitiți de diavol.

Înainte să ziceți că scena e puerilă sau că am o obsesie pentru sexul oral, nu asta e ideea. Vreau sa vă testez intuiția.

Întrebarea este: dacă ați citii scena asta in vreo carte sau ați vedea-o in vreun film, ați putea intui, v-ați da seama cu exactitate despre ce e vorba, la ce se referă?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai mai scris scenariul asta de cel putin 10 ori aici, cu diverse adaugari cat mai picate si diferite, ca sa para ca-i alt subiect, dar baza acestui topic este neschimbata: acelasi babalac insurat si curvar care-si inseala nevasta cu o pitipoanca tinerica, asta fiind amanta, o alta curvulita oridnara care stie ca ala are familie, dar nu-i pasa ca distruge o familie cu copilasi, care vor suferii in urma certurilor si despartitii parintilor.

Ma tot intreb cat de proasta trebuie sa fie curvulita aia, ca sa se incurce cu unul batran, care mai este si insurat, ce cauta ea la acel babalac? ca aici nu-i vorba de nici o ispita diavoleasca, ci de decizia femeii dea avea sex cu ala, fara sa-i pese de consecinte.
Ca de primit sex performant ma indoiesc, iar material/financiar nici atat, ca dupa divort el ramane cu jumatate sau chiar mai putin, avand obligatia sa-si intertina copii pana termina aia scoala.

Asta este o relatie urata si condamnata de toate lumea, fiindca distruge fericirae unui camin si vietile a mai multor oamnei si copilasi.

| relian a răspuns:

E clara tu esti pufuleti si celelalte adrese ce mai le aici p[e aici. Barbatu ala in varsta este ala din tarile calde, ce are nevasta bolnava si te chema pe tine sa te ispiteasca, sa te lucreze, dar tu cum esti crestina, faci doar s.ex oral, asa nu pacatuiesti laughing

Vad nici acu nu ai uitata aventura aia, sau acea fantezie cu ruda aia mai indepartata a ta.
Inca te mai gindesti, inca te roade ca nu ai facuto.Eu tiam cintata de pe atunci, du-te fa-ti treaba, daca iese ceva bine, daca nu sae uita, dar nu o sa ai regrete.

Uite ca asa nu ai fost, acu regreti, asta o sa te urmareasca toata viata laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

Schimba topicul, e aceeasi poveste repetata de multe ori, doar ca in alte cuvinte. Lasa-l in mama lui de s e x o r a l, ca nu totul se invarte in jurul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa o lasi mai moale cu telenovelele sau emisiuni precum casa prostitutiei sau insula depravarii. Telenovelele si emisiunile de genu, iti creaza un simt fals al realitati.recomand sa dezinstalezi tot ce inseamna social media. Studiaza biblia, plimabte prin parc, incearca sa vezi realitatea asa cum este ea. Incearca sa nu mai visezi la bad boy's tipe chad sau in cazul tau alehandro. Este a nu stiu cata postare cand dezvolti astfel de idei. Maine cu siguranta vei posta ceva de genul: care barbat este mai frumos, si vei pune lumea sa aleaga din 3-4 chad tipe. Cu siguranta daca vreun user ar posta ceva de genul: care fata vi-se pare mai frumoasa, si as posta 2-3 "tunate", toate femeile ii vor sari in cap pentru sexism, obiectificare, standade nerealiste. Zi frumoasa!