|

Sunt in clasa a 12 si trebuie sa fac un proiect pentru atestat despre peste afumat. Nu gasesc nimic pe net puteti sa ma ajutati cu un link ceva?

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce e atat de greu sa scrii despre peste afumat? Scrii si tu despre el. Cum arata, ce gust are, cu ce e diferit fata de cel normal si cum se gateste si ai terminat. Nu cred ca in clasa a 12 a se dau de facut proiecte despre pesti afumati. Eu in clasa a 12 a nu aveam proiecte, aveam referate. Proiectele cu cat avansezi in clase cu atat sunt mai putine. La ce profil esti de trebuie sa scrii despre peste afumat?

| a răspuns (pentru ASDW4LIFE):

Pai si scrie despre diferite tipuri de afumatori, afumatoare cu fum cald, cu fum rece, diferite procedee, lemnul folosit, tipul pestelui, etc. Ce e asa greu? AI internet, bat la pariu ca daca merg acum pe google gasesc sute de site-uri special cu asa ceva.
10 lei si iti caut eu. laughing ca sa nu pierd din timpul meu, gratis, pentru ceva ce poti face si tu. daca esti mai confortabil si n-ai chef, 10 lei si caut eu pentru tine.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Am scris un raspuns simplu pentru ca probabil e intr-o clasa mica gen 1-2 ca acolo e posibil sa ai proiect despre peste afumat. Acum cand bacul bate la usa, cei din a 12 a au proiect despre peste afumat.

| a răspuns (pentru ASDW4LIFE):

Am vrut sa ii scriu lui, din greseala am dat raspunde la tine.

| a răspuns (pentru ASDW4LIFE):

Poate fi la scoala profesionala, acolo se fac proiecte. La scoala profesionala e ca la liceu, numai ca faci si o meserie, practica, plus un an in plus. adica 13 clase. El se alege cu o meserie, si cu experienta, plus diploma de bac, tu doar cu diploma de bac.happy
Si eu am avut proiect pentru clasa a 11-a cred sau a 12-a. Despre diferite tipuri de suspensii auto. A trebuit sa merg la service-uri auto, sa caut diferite arcuri, amortizoare, sa merg la un vecin sa il rog sa le faca disectie sau cum se numeste, sa le taie in asa fel incat sa se vada mecanismul dinauntru, si puse pe panoplii, plus un proiect de cred, 80 90 de pagini, despre tot ce am invatat la scoala, meseria respectiva. Si nu aveam internet, a trebuit sa merg la biblioteci sa iau carti,
Nu cred ca in clasa 1 faci proiecte cu afumatori si pesti laughing)

| explică (pentru anonim_4396):

Sunt la industie alimentarawinking este tema pentru atestat... in clasa 12

| a răspuns (pentru GunterJrr):

Ma gandeam eu ca e de clasa 12.
Eu zic sa iei asta ca un intreg. Sa scrii despre afumatori in general, si cand ajungi la peste, sa scrii mai mult.
Pentru ca nu poti scrie mai mult de 5 pagini si e mult si 5, doar pentru peste.
O iei usor cu tipuri de afumatori, lemne folosite, care sunt mai bune pentru peste/
https://pofta-buna.com/cum-se-face-afumarea/