TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2023 |

Câte vedete sunt in România care nu canta live pentru ca nu au voce în realitate? Am auzit ca Inna și Alexandra Stan fac de multe ori playback!

5
Răspunde Raportează
BucurMihai
în 23 Noiembrie 2023 | BucurMihai întreabă:

Poate cineva să ma ajute cu niște rime pentru o fată mai specială?

2
Răspunde Raportează
royal23sergiu
în 21 Noiembrie 2023 | royal23sergiu întreabă:

Ce părere aveți despre ultimul album al lui cheloo?

1
Răspunde Raportează
Kimokato
în 20 Noiembrie 2023 | Kimokato întreabă:

La tweetere-le mașinii, litera s se aude mai mult ca un bâzâit, știe cineva care ar putea fi cauza? Se aude și la volum mai mic. Tweetere-le sunt cele originale la fel și radio-ul.

1
Răspunde Raportează
Pausechamp
în 19 Noiembrie 2023 | Pausechamp întreabă:

Stie careva melodia asta? https://youtu.be/SOiUVET8hfk?si=IGIhLZnUqUXhNFOF (Nu nu este nnd)

1
Răspunde Raportează
cartitahaioasa
în 19 Noiembrie 2023 | cartitahaioasa întreabă:

Salut tuturor, Astazi am vazut acest reel pe Instagram: https://www.instagram.com/p/CzyjUEaIz9I/ recunoaste cineva melodia? ca am incercat cu shazam si nu l- a recunoscut, am dat google cu cuvinte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 18 Noiembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Intrebare pentru ascultatorii de rap/hip hop: Daca nu iti poti da seama de ce mesaj transmite o astfel de melodie atunci ce e de facut? Pentru ca, ca sa fiu sincer si eu ascult pentru ca imi plac si mie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2023 |

Melodii care sa aiba acelasi flow https://youtu.be/p4eIfVW1VAo?si=-cNHo5Cn3fN7MnCJ. ( 1:17 - 1: 40 ) https://youtu.be/1x1iPq-lu6I?si=oqobQNMN3rFLrcT6. ( 1: 55 ).

6
Răspunde Raportează
ribak
în 17 Noiembrie 2023 | ribak întreabă:

Pentru cei care au citit "Suge- o, Andrei!", imi amintesc ca era o melodie in care zicea ceva de genul: "Baby when it’s you there is nothing to say or do." Stie cineva despre care melodie intreb...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BrAk47
în 16 Noiembrie 2023 | BrAk47 întreabă:

Salut, am visat o melodie pe care nu am mai ascultat- o de cel putin 10 ani. O melodie de dragoste in care el ii gateste si o asteapta acasa. Versuri in engleza, tipul avea ochii albastrii(latin ceva)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Darius123456
în 14 Noiembrie 2023 | Darius123456 întreabă:

Salutare TPU! Stie cineva cum se numeste piesa din fundal din filmul #Selfie din 2014, melodia se afla la ora 1 si 11 minute fix, va rog ajutati-ma sunt disperat DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
LeoIvan14
în 13 Noiembrie 2023 | LeoIvan14 întreabă:

Am si eu o intrebare legata de mix master. DAU FUNDA. Am cateva piese care suna bine, cu efecte pe voce si tot ce trebuie sa sune vocea buna, doar ca vocea nu se muleaza pe beat, se aude ca si cum...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
adelinegeger
în 13 Noiembrie 2023 | adelinegeger întreabă:

Bună TPU, nu folosesc tik tok dar am auzit o melodie la cineva "belago belago..." "oooop" "belago belago..." "oooop" ( ceva accent italienesc ) are idee cineva despre ce melodie este? multumesc!

1
Răspunde Raportează
FelixRadulian
în 11 Noiembrie 2023 | FelixRadulian întreabă:

Salut, tuturor. Care post de radio CHR vi se pare cel mai ascultabil între Kiss FM, Radio ZU, Pro FM și Virgin Radio, pe care îl ascultați și de ce?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2023 |

Cum vi se pare acest cover: https://youtu.be/QM39Z8Lfg_w?si=WlS7UUfXuuZZ2pHr

1
Răspunde Raportează
blaskievics
în 10 Noiembrie 2023 | blaskievics întreabă:

Buna seara! Am facut un site de Posturi Radio Online si as dori sa imi spuneti o parere despre site. Cum vi se pare? Sunteti dispusi sa revizitati site- ul pentru a asculta postul de radio preferat? Care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SabouBogdan
în 10 Noiembrie 2023 | SabouBogdan întreabă:

Cum ar trebui sa bag mufele corect Am 5 boxe https://imgur.com/gallery/82kc9xn

1
Răspunde Raportează
Andr3ytza91
în 10 Noiembrie 2023 | Andr3ytza91 întreabă:

Cine știe numele melodiei i artistul pentru următoarele versuri? Atâta îmi amintesc din ea din pacate : te iubeam pana la cer te iubeam si mai sper ca o sa vi sa imi atungi inima

4
Răspunde Raportează
CazacuCazacu
în 10 Noiembrie 2023 | CazacuCazacu întreabă:

Bună fani kpop. Este siteul kpop.ro de încredere pentru comandat albume? Vreau sa comand rock star de la stray kids dar mi-e frica sa nu-mi fure banii de pe card și să nu primesc albumul.

1
Răspunde Raportează
FreddieM
în 10 Noiembrie 2023 | FreddieM întreabă:

Pentru iubitorii de muzica rock, de ceva vreme ascult grupul asta (e din Tunisia) și as vrea o părere. Nu ascult muzica românească de decenii, as fi curios dacă avem și noi pe piața ceva de nivelul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2023 |

Ce părere aveți despre melodia asta? https://youtu.be/BS46C2z5lVE?si=CAg0XBpzbacphIxP Ce sens dați versurilor?

4
Răspunde Raportează
yeaa1234
în 8 Noiembrie 2023 | yeaa1234 întreabă:

Bună seara, dragilor! Am nevoie de ajutorul vostru. În această seară, mi- a apărut la reels pe Instagram o parte dintr- o melodie a lui @andreiursumusic ce se va lansa pe 24 noimbrie. Chestia ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kafeniu
în 8 Noiembrie 2023 | kafeniu întreabă:

Salut TPU! Caut și eu o piese de ceva timp și nu o găsesc, poate cu ajutorul vostru o pot găsi. Piese o ascultam prin 2011- 2013 și tot ce mi amintesc, e că la un moment dat in piese spune un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sumiyaaaa
în 7 Noiembrie 2023 | Sumiyaaaa întreabă:

Știe careva cât cere Ghiță Adriano pentru 1 ora sau full nunta?

1
Răspunde Raportează
Petrus_Emanuel-Mihai_1988
în 7 Noiembrie 2023 | Petrus_Emanuel-Mihai_1988 întreabă:

Buna TPU, caut o melodie insa am gasit- o da Shazam zice ca se numeste Pussy Pop pe YouTube nu mi- o da cea pe care o doresc si cum suna pe Shazam, am gasit- o pe TikTok dar e scris in rusa eu nu cunosc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AncaVG
în 7 Noiembrie 2023 | AncaVG întreabă:

Bună! Știe cineva piesa de la minutul 20? https://youtu.be/GQLdJg9e_4E?si=Z31fMmFIfq7AdFEG

2
Răspunde Raportează
Dorina92
în 5 Noiembrie 2023 | Dorina92 întreabă:

Cine se pricepe bine în tiktok să ma ajute la o problema, nu va fi gratis, ajutați-ma va rog.

1
Răspunde Raportează
galsorin
în 5 Noiembrie 2023 | galsorin întreabă:

Buna TPU! Nu știu nimic despre ele, dar vreau sa-mi iau un ukulele( maxim 300 lei) ce mi recomandați?

2
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 4 Noiembrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Am scos piesa noua https://linktw.in/gCZWWo Părere despre fiecare artist? Eu sunt primul, al doilea Rarrip si al 3lea Blu Blu canta prea trap, Rarrip prea rap SI eu intre:))

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Noiembrie 2023 |

Cine e ăsta, cam grăsuț, de la volan? https://www.youtube.com/watch?v=329xjDM7YaE

1
Răspunde Raportează
Mrcalator
în 3 Noiembrie 2023 | Mrcalator întreabă:

Salut dragă comunitatea, doresc sa compun o cântare dar nu prea imi esa la versuri, cine poate si are placerea sa mă ajute sa compun versurile îi raman recunoscător, Versuri cu tema iubire dor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ShrekPoncho321842
în 2 Noiembrie 2023 | ShrekPoncho321842 întreabă:

Salut TPU! As vrea sa va cer opinia legata de doua perechi de căști. Trebuie să aleg intre Sony wh- xb910n și skullcandy crusher evo. M- am uitat peste toate review- uri le posibile, iar fiecare are...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
elenaYasmina1406
în 2 Noiembrie 2023 | elenaYasmina1406 întreabă:

Buna, care este ultima medie din Lps Targu Jiu pentru admitere in clasa a 9 la Mozaic și handbal?

0
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2023 |

Salut! Am 13 ani. Sunt chitarist. CAUT TRUPĂ! Care să cânte rock, metal, excluse trupele care cântă pop.

2
Răspunde Raportează
DenisaLucianaRosu
în 31 Octombrie 2023 | DenisaLucianaRosu întreabă:

Bună! Cine își aduce aminte de o melodie indiană? În video era o femeie și un bărbat, într- o casă singuri, ea făcea curat, el încerca să o impare, s- a urcat femeia pe o scară, s- au...? (mai mult)

0
alexache
în 29 Octombrie 2023 | alexache întreabă:

Salut, stiti cumva niste melodii asemanatoare cu Flou Rege - Semn neclar sau Deliric - Sefu? In stilul asta gen hip-hop vechi, faine de ascultat in masina seara. Mersi

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2023 |

Melodii / piese care sa aiba " mesaje " / indemnuri asemanatoare - in special cu minutul 0:00 pana la 0:30? https://youtu.be/zRYX441WERk?si=egm45peIDkIdRR2o

4
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 28 Octombrie 2023 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

Salut TPU, vreau sa va intreb ce varsta are Columb cel care canta cu Tarzy, multumesc dau funda

1
Răspunde Raportează
Dwu
în 28 Octombrie 2023 | Dwu întreabă:

Salutare! Cine ma poate ajuta sa gasesc o melodie? Am auzit- o intr- un local si nu am apucat sa pun pe shazam...melodia suna ceva in genul "friiiday...friidayy" iar videoclipul era cu o tipa de culoare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Octombrie 2023 |

De ce maneliștii sunt atât de agresivi și urasc oamenii care asculta rock, metal etc.:)) am fost numită satanistă deoarece purtam un tricou cu Linkin Park.

5
Răspunde Raportează
Rexul
în 27 Octombrie 2023 | Rexul întreabă:

De ce atunci cand descarc muzica nu imi apare muzica la descarcate

2
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 25 Octombrie 2023 | Alin5644466 întreabă:

Buna TPU, am nevoie de o parere despre aceste casti wireless "boAt Rockerz 600 Wireless Headphones", daca stie cineva cate ore tine bateria daca le folosești incontinuu, am vazut ca tin 8 ore, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
quickentfk2003
în 25 Octombrie 2023 | quickentfk2003 întreabă:

Faceți o lista cu melodiile voastre rock/metal preferate!)))

5
Răspunde Raportează
Davyd2001
în 25 Octombrie 2023 | Davyd2001 întreabă:

As putea sa folosesc un calculator normal pentru un studio, gen sa descarc o aplicație pe el sau ceva de genul prin care sa înregistrez piese?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Octombrie 2023 |

Păreri John Newman(muzician britanic)?

5
Răspunde Raportează
9mmChris
în 24 Octombrie 2023 | 9mmChris întreabă:

Am un subwoofer de masina. Vreau sa il folosesc pentru PC dar are doar jack si nu am amplificator si se aude mult prea incet - i nu vreau sa mi desfac boxele de la pc ca sa il conectez la mai mult voltaj...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gynex
în 22 Octombrie 2023 | gynex întreabă:

Cum aflu la cate canale m-am abonat pe Youtube?

4
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 22 Octombrie 2023 | gemeni6226 întreabă:

Daca stiti piese in titlul carora sa fie un nume de oras sau de tara? Poate fi si in textul cantecului nu neaparat in titlu.Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Amofloareingradina
în 22 Octombrie 2023 | Amofloareingradina întreabă:

Salutari TPU, o întrebare mai ciudata. De vreo 2 3 luni de zile mi- am amintit de momentul când antena 3 difuza, , ora pe glob, , iar pe fundal apăreau imagini cu diferite orașe pe o anumită ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SacuiuRobert926
în 19 Octombrie 2023 | SacuiuRobert926 întreabă:

URGENT! Ce pot sa fac, cand ma simt bine sa ascult muzica si cu o simpla deranjare de la bunica de sa imi dau seama cine sunt, nu ma mai simt bine sa ascult muzica! E INADMISIBIL SI CAND ERAM MAI MIC,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • KilljoyIdiot
    trimisă pe 29 Octombrie

KilljoyIdiot întreabă:

Credeti ca e mai dificil sa scrii o carte sau un scenariu de film? De ce?
    16 răspunsuri
  • Johny12498
    trimisă pe 29 Octombrie

Johny12498 întreabă:

Buna seara, aveti idee de ce masina ( am un Renault Laguna break mai vechi putin) nu pare ca raspunde prea bine la viraje stranse in special la viteze mari? Pe autostrada, de pe la 130- 140 in sus, ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Plushul
    trimisă pe 29 Octombrie

Plushul întreabă:

Buna ?ti?i cum se poste face o reclamatie celor de la e-mag?
    11 răspunsuri
  • simona1930
    trimisă pe 29 Octombrie

simona1930 întreabă:

Cum po?i face bani vorbind cu b?rba?i sau postnd poze contra cost f?r? fa???
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.328
  • Întrebări: 3.952.533
  • Răspunsuri: 17.650.349
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
H2o: Just add water

H2o: Just add water

Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!

Start quiz
Categorii
  • 651.980 Adolescenţi
  • 55.559 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.767 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.030 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.047 Conversaţii