TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Gegsg
în 1 August 2023 | Gegsg întreabă:

Bună, nu îmi amintesc această manea (de interlopi părea) știu ca refrenul era ceva gen ''sunt smecher adevărat''. Dau fundă

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Iulie 2023 |

Ziceți-mi, vă rog, niște manele mișto! Momentan le ascult pe astea:https://youtu.be/HIJqUg0hSBs https://youtu.be/Qi2c9rIBOqo https://youtu.be/bR5ioi1oJ1I https://youtu.be/jkloFUfTf3E

9
Răspunde Raportează
ReignForest
în 30 Iulie 2023 | ReignForest întreabă:

Am auzit pe tik tok la cineva melodia asta mi- am gasit jumatatea tu mi- ai alungat singuratatea sunt 7 minuni pe lume, tu ești a 8- a minune? o cântă un copil și știu că varianta nu era cea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
marianalex0
în 30 Iulie 2023 | marianalex0 întreabă:

Salut,cum îți dai seama in ce gama canti o melodie la saxofon?

1
Răspunde Raportează
Davyd2001
în 28 Iulie 2023 | Davyd2001 întreabă:

De ce am nevoie pentru a mi face un studio de înregistrări,? Și ce programe se folosesc pe calculator?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iulie 2023 |

Prin 2008, se difuza la TV, în special pe canalul muzical UTV, un clip in care apărea o tipă blonda îmbrăcată într- un costum din latex roz care conducea o motocicleta roz. Ca și partener in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonYmZEUS
în 27 Iulie 2023 | anonYmZEUS întreabă:

Buna. Sunt dj si vreau sa am acelasi ritm pentru a putea mixa mai multe piese pe acelasi ritm, stie cineva de unde pot face rost de acel ritm? Funda!

0
Răspunde primul Raportează
Haidu_Norbert_
în 27 Iulie 2023 | Haidu_Norbert_ întreabă:

Este un baiat care este cu o fata. Baiatul se duce la fata acasa dar fata nu o lasa inauntru. El se duce la ceva amici sa repare un sintetizator. Dupa se intalneste iar cu fata dar nu vorbeste cu el. Apoi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Apolo234
în 26 Iulie 2023 | Apolo234 întreabă:

Bunam stie cineva cum pot seta un blackstar debut 10e pentru rock metal jazz si blues? Mulțumesc anticipat.

0
theflorinkilba
în 25 Iulie 2023 | theflorinkilba întreabă:

Bună TPU! Nu am găsit radio zu 93.9 fm Oradea pe radio online. Vă rog să ajutați pe cineva?

5
Răspunde Raportează
48deOre
în 24 Iulie 2023 | 48deOre întreabă:

Ce muzica mai ascultati? Link

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2023 |

Scrieți vă rog o listă de cântece, care seamănă ca piesa: Me Gustas Tu de Manu Chao. https://m.youtube.com/watch?v=rs6Y4kZ8qtw

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 23 Iulie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salut! Am tot auzit o melodie pe la radio, dar nu stiu cum se numeste. Melodia e cantata de un barbat si versurile sunt ceva de genul: La Mirel, La Mirel, La Mirel, La Parel, La Parel, La Parel. Melodia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 23 Iulie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Am scos piesă hai cu Hate-ul:) https://youtu.be/F6YXvNJOf0Q

8
Răspunde Raportează
maphiotul
în 23 Iulie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut. Ce parere aveti, e sesizabila la ureche diferența dintre flac si mp3? Dar dintre opus si flac? Si care e calitate mai buna dintre astea doua? Nu imi trimiteti link- uri spre tabele de comparație...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Noemi12
în 23 Iulie 2023 | Noemi12 întreabă:

AS DORI MULT SA INVAT SA DANSEZ TWERK, CUM AS PUTEA? Nu pot sa-mi misc numa fundul mi se misca tot corpul.

2
Răspunde Raportează
ReignForest
în 22 Iulie 2023 | ReignForest întreabă:

Am auzit la radio o melodie cu last night ha i ha(nu stiu cum sa scriu asta). Este cantata de 2 persoane. Stie careva cum se numeste?

2
Răspunde Raportează
Tyby148
în 21 Iulie 2023 | Tyby148 întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=aFquLRPBo0E&list=LL&index=1 Cum se numeste melodia originala de la 3:17?

4
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 21 Iulie 2023 | Antonia23K întreabă:

Cum pot sa descarc un video de pe YouTube cu lecții de germana in laptop (dacă am yt premiul )?

2
Răspunde Raportează
galsorin
în 21 Iulie 2023 | galsorin întreabă:

Buna TPU! Știe careva ceva trupe rock-metal romane care fac muzică creștină( stilul celor de la ddz)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2023 |

Ce părere aveți de INNA? Eu o urmăresc pe Facebook ca să mă uit la fundul ei.

4
Răspunde Raportează
Qazws
în 20 Iulie 2023 | Qazws întreabă:

Bună! De ceva vreme tot încerc să găsesc o piesă și nu reușesc să dau de ea. Singurul "vers" pe care îl știu e ceva cu "..late night." și vocea pare a celor de la Arctic Monkeys, sigur e ceva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OmulDinTren1
în 20 Iulie 2023 | OmulDinTren1 întreabă:

Am o întrebare. Ce studio bun găsesc în Brasov? Si a doua. Găsesc vreun studio care sa se ocupe cu filmările melodiei?

1
Răspunde Raportează
alinaa765
în 20 Iulie 2023 | alinaa765 întreabă:

Imi puteti da exemple de melodii vechi usoare, de dragoste? Pe care se poate face coregrafie

2
Răspunde Raportează
luciohot
în 19 Iulie 2023 | luciohot întreabă:

Unde gasesc melodia lui Vali Vijelie, nu stii cum sa ma iei? Are cineva?

1
Răspunde Raportează
Ale21345109
în 19 Iulie 2023 | Ale21345109 întreabă:

Hello. De ceva vreme am niste vise. Si mereu legate de Michael Jackson. Ma doboara zilnic nostalgia si tristetea... Poate si pentru ca ma gandesc la copilaria mea si pentru faptul ca am crescut invatand...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Crisk
în 19 Iulie 2023 | Crisk întreabă:

Caut un cântec îl știu de pin 2012-2013. Se numea UNICA, e puțin vulgar. Îl caut de mult dar nu-l găsesc nu-mi aduc aminte. Nu îl cântă Bulet. Îl știe cineva?

0
victoriaaaaaaaaneculaaaaaaaa
în 18 Iulie 2023 | victoriaaaaaaaaneculaaaaaaaa întreabă:

Exista un magazin de instrumente muzicale in Focsani?

1
Răspunde Raportează
OmulDinTren1
în 18 Iulie 2023 | OmulDinTren1 întreabă:

Ce instrumentale sunt pentru manele? Cele de hipertensiune hop și trap sunt bune?

1
Răspunde Raportează
Crisk
în 18 Iulie 2023 | Crisk întreabă:

Salut, caut in cântec de mult timp. Parca se numea UNICA și e puțin vulgar. Are ceva prin el și după un referen zice Pizdo

1
Răspunde Raportează
Maariden
în 18 Iulie 2023 | Maariden întreabă:

Buna tuturor! De ceva vreme tot caut aceasta melodie de pe fundalul videoclipului din urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=oYAcUjtmmBw Nu reusesc sa o gasesc nici cu Shazam si nici printre...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AdrianLucas
în 16 Iulie 2023 | AdrianLucas întreabă:

Am auzit o melodii, va rog ajutați-ma sa o găsesc, astea sunt versurile: Băutură multa, uiski beau Seara asta vreau pe plaja sa stau Și vreau să mă apuce zorile Să-mi fac toate tamblanele.

1
Răspunde Raportează
IonutSxz
în 14 Iulie 2023 | IonutSxz întreabă:

Salut TPU, daca am subwoofer la masina mai trebuie sa umblu la joase din mp3 player? Funda

1
Răspunde Raportează
flyflyawaay
în 13 Iulie 2023 | flyflyawaay întreabă:

Caut o melodie cu pescăruși in fundal pe care o auzeam in România in anii 80 cu clarineta? Sau trompeta?

1
Răspunde Raportează
dirtydaiana
în 12 Iulie 2023 | dirtydaiana întreabă:

Buna. Daca vreau sa cant la chitara bass trebuie sa stiu sa cant la chitara acustica si dupa electrica? Am auzit mai multe raspunsuri. Cele mei multe spun ca nu ai nevoie pentru ca sunt alte acorduri si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Barabas_Andreea_1990
în 12 Iulie 2023 | Barabas_Andreea_1990 întreabă:

Hello, Dintre cele doua tipuri de videoclipuri care vi se pare mai atractiv!? Funny: https://youtu.be/Lz17UrDrUN8 Muzica ambientala: https://youtu.be/EY9qIczUDZU Multumesc

1
Răspunde Raportează
Vulturul1999
în 12 Iulie 2023 | Vulturul1999 întreabă:

Salut TPU, am o combină Panasonic sa ak 44 și de 2 zile nu mai merge cd- ul la el, când bag ori- ce cd track nu îl vede, scrie no disc pe ecran. Ce aș putea să fac? Mentionez că am curățat ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cezarteodosiu
în 11 Iulie 2023 | cezarteodosiu întreabă:

Știe cineva melodia în care refrenul era gen "Tana, Tanungane, Tana, Tanungane"?

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 10 Iulie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salut! Era acum cativa ani o melodie in italiana, nu mai stiu versurile, stiu doar ca zicea "tropicale, animale" si era cantata de un barbat. Oare stie cineva cum se numeste? Imi pare rau ca nu pot sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pashkal
în 10 Iulie 2023 | pashkal întreabă:

Exista casti cu un bass mai puternic ca skullcandy crusher?

1
Răspunde Raportează
Andrusky
în 10 Iulie 2023 | Andrusky întreabă:

Salutare! Știți cumva cum se numește melodia (eventual si interpretul) din intr- o- ul/sfarsitul show- lui lui Bobonete? : https://m.youtube.com/watch?v=6Okh4zDRBvs&pp=ygUPYm9ib25 ldGUgbG9uZHJh Precum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex7777777
în 9 Iulie 2023 | Alex7777777 întreabă:

Salut TPU! Sunt solist vocal! Cum să îmi găsesc propriul stil muzical? Și să nu mai copiez alți soliști.

3
Răspunde Raportează
Andrusky
în 9 Iulie 2023 | Andrusky întreabă:

Salutare! Știți cumva cum se numește melodia (eventual si interpretul) din intrapulmonar show- lui lui Bobonete : https://m.youtube.com/watch?v=6Okh4zDRBvs&pp=ygUPYm9ib25ldGUgbG9uZHJh Precum si ringtone-...? (mai mult)

0
Daniel_Bordea_1989
în 8 Iulie 2023 | Daniel_Bordea_1989 întreabă:

Salutare. Ma poate ajuta cineva cu aceasta melodie? https://youtu.be/YXeXFJvM3RA

0
Davyd2001
în 8 Iulie 2023 | Davyd2001 întreabă:

River flows in you sau Nuvole Bianche, pe care o preferați?

1
Răspunde Raportează
ReddY25
în 6 Iulie 2023 | ReddY25 întreabă:

Mai ascultă cineva Modern Talking?

14
Răspunde Raportează
RobertDrezaliu
în 6 Iulie 2023 | RobertDrezaliu întreabă:

Bună ziua, am găsit un amplificator prin casa și vreau sa îl folosesc, problema asta ca la alimentare are 3 fire și nu știu dacă se poate face vreo modificare ceva.

1
Răspunde Raportează
EqInOx
în 6 Iulie 2023 | EqInOx întreabă:

Salut. Cu o intrebare care ma macina de foarte mult timp. Acum ceva ani am cumparat din selgros o boxa portabila MANTA. nu stiu cum sa o caut poate o gasesc undeva pe net. Imi aduc aminte doar descrierea...? (mai mult)

0
ViziteuAlexandru
în 6 Iulie 2023 | ViziteuAlexandru întreabă:

Salut, stiti daca mai pot gasi remixul de la exces pervers de bug mafia facut de Deejay Killer?

0
IonutSxz
în 5 Iulie 2023 | IonutSxz întreabă:

Salut TPU. Care subwoofer sa-l aleg pentru masina Tub reflex sau plat? hertz DBX 30.3 sau hertz DST 30.3B

0
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • BEBE4QUAR
    trimisă acum 7 ore

BEBE4QUAR întreabă:

Salut TPU ce pastile sa iau sa fiu calm la locul de munca sau ceaiuri... Ceva când ajung ma ia nervi toate stările
    6 răspunsuri
  • CrisAy
    trimisă acum 17 ore

CrisAy întreabă:

Am fost admis în cadrul armatei, repartizat la Brașov. Trebuia să plec pe 2 acolo, pe 29 seara am primit un mesaj cum ca " cei care au fost admiși pentru Brașov și Constanța sunt respinși " am...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 30 Octombrie

paletedestele23 întreabă:

Bună! Sunt interesantă de istorie, artă și literatură și de tot ce înseamnă documentație, studiu etc. De mică mă întrebam cum este să lucrez într- un muzeu sau în domeniul istoriei și...? (mai mult)
    5 răspunsuri
  • Mihai8767
    trimisă acum 12 ore

Mihai8767 întreabă:

Am nevoie de ajutor va rog! 23 de ani, de mai bine de 5 ma lupt cu ceva care pare interminabil si in ultima perioada ma seca de orice putere incat am si ganduri de sinucidere. Long story short, intr...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.337
  • Întrebări: 3.952.558
  • Răspunsuri: 17.650.419
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
The Notebook

The Notebook

Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!

Start quiz
Categorii
  • 651.981 Adolescenţi
  • 55.560 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.768 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.031 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.050 Conversaţii