Mie mi se pare total aiurea rock-ul! Nu inteleg care e sensul la ce zic ei in "melodii". Urla ca descreieratii, sau isi dau foc la par, se taie...etc.Dragi copii, nu stiu cum puteti asculta asemenea tampenie, fara suparare dar cred ca multi dintre voi nu stiti ce faceti ascultand asemenea prostii. Sper ca nu v-ati suparat pe mine...eu mi-am zis parerea. Numai bine!
Te uiti pe disney, nu-i asa? Oricum, si eu ma uit cand n-am ce face.
Prima da, e.
Da` trebuia sa dai melodii si din alte subgenuri care is pe departe de a fi satanice.
Nu am chef de scandal, am spus sa vb frumos si decent si sa spunem parerile fara sa jignim da'vad ca nu se poate!
Pai ma uit la Disney dar Hannah oricum nu prea mai este pe la TV, eu ma uit cel mai des la Disney la:Shake it up, Magicienii din Waverly Place, Zack & Cody, Good Luck Charlie si Nini care nici asta nu prea mai este la TV! si stiu ca te uiti si tu la Disney ca ai zis la o intrebare de-a mea cu Nini ca si tu te uiti!
Mda sa zicem ca ar fi trebuit sa dau si alte melodii da'noa acum de unde sa stiu eu? niste colegii mi-au zis ca toate is la fel de rele si eu m-am luat dupa ei!
Pai vezi? Nu te mai lua dupa lume. Mie de exemplu nu-mi pasa de nimic ce zice lumea. Prefer sa ma documentez singura.
Încă nu înțeleg cum o bagi în seamă, la câte tâmpenii spune...
Nu trebuie sa te superi. Nu avem cum sa-ti respectam parerile, deoarece sunt departe de adevar.
Dar nu-ți mai bate capul degeaba, n-are rost și sens. Las-o să creadă ce vrea, oricum nu se va schimba, poate decât mai încolo, dar slabe șanse, zic eu.
Mai bine nu scriai nimic. linkurile puse de tine is blackmetal. heavy metalu ii diferit. blackmetalu este doar o ramura a metalului, sunt mai multe feluri de metal asa ca nu amesteca cele 3. asa ca daca nu stii ce vorbesti taci si du-te sa te joci cu papusiile.ps: majoritatea rockului NU e satanist. din alte genuri spre exemplu si rihanna are piese sataniste : in piesa umbrella spune ca rainman is back, rainman este lucifer. asa ca orice gen de muzica are si satanisti in ea.
Eu ascult rock in general, desi mai am cativa artisti/trupe de pop care imi plac, si nu am nimic cu heavy metal-ul sau cu alt gen.Fiecare are gusturile lui, care in mod clar nu se discuta. Uite acum daca eu ascult Guns'n'Roses si tu nu, nu inseamna ca esti inculta sau altceva. Si mie mi se par unele melodii putin prea exagerate, dar gandeste-te ca fiecare gen de muzica are fanii lui, altfel nu ar mai exista.
Bre,Iuliana,voi cei ce urati rock-ul si metal-ul, aveti o boala.Se numeste "sindromul haterelii acute",care va intuneca grav mintile si va violeaza judecata intr-atat,incat, atunci cand vorbiti de rock si metal, nu mai exista, sunteti ca niste betivi dezorientati.
Immortal, Bathory si Gorgoroth sunt trupe de black metal.Nu de heavy! Alta metoda prin care voi incercati sa denigrati aiurea genul. Unele melodii din heavy metal pot fi inghitite chiar si de haterii ieftini si nefondati,ca voi,la cat de complexe si epice sunt.Dar,clar,n-aveti cum hali un black sau death metal,pentru ca un numar limitat de oameni asculta asta,din moment ce este foarte complexa si necesita,spre deosebire de pop-ul minimal foarte multi ani de pregatire.Iar la nivel liric,trebuie sa fii vreo trei sferturi poet cu acte-n regula, pentru ca si la nivelul asta, cantecele sunt extrem de complexe, implicit, mai logic de inghitit.Greu ma abtin sa iti umplu frigiderul de carne. Uite, iti explic in dogme enciclopedice:
1.Rock,una din cele mai bune melodii inventate vreodata, de la cam a treia cea mai buna trupa din istorie: http://www.youtube.com/watch?v=-KMpZaEF6g0&feature=g-vrec
2.Black metal, care din cand in mai abordeaza pe langa temele morbide, de ura, de mizantropie si cateva "ode" cu caracter indoielnic, satanic: http://www.youtube.com/watch?v=oqSdvqHIVqw
3.Heavy metal, odata pentru totdeauna, fato: http://www.youtube.com/watch?v=6br5ON3Fm8A
Bine,ca a treia piesa are influente vizivile de power metal, dar in genere, e o fuziune intre cele doua gene.Vezi diferenta? Sau preferi sa ramai cu ochii de cal in continuare?
Nu, black si death metal-ul nu au nimic exagerate in ele.Miley Cyrus nu are nimic exagerat in ea cand trage din bong si linge tortul in forma de cuc al iubitului ei, Liam? Da, da, uite aici: http://nickybtv.com/racy-i-mean-miley-cyrus-helps-bf-celebrate-birthday/
Personal,in loc de promiscuitatea oferita de poanca asta si multe altele asemanatoare ei,care adauga si superficialitate si prostie industriei muzicale,prefer o "sataneala",da' o sataneala ce necesita munca, nu amatorism. Quorthon(Bathory) nu era satanist, era ateu, la fel e si vocalul de la Dimmu Borgir, Shagrat.Intr-adevar,vocalul de la Gorgoroth, Gaahl, este satanist, iar de cei de la Immortal nu stiu foarte bine, deci nu ma pronunt.Totusi,in black/death,gasesti,mai mult decat satanisti,atei,deci nu mai dezinforma!
Heavy metal-ul e unul din cele mai bune genuri posibile, face cinste muzicii, nu ca majoritatea melodiilor pop, comerciale din prezent.
Daca nici amu' n-ai inteles, esti fara speranta.
Sal sunt un rocker si eu am 13 ani.O sa iti raspund cum ai vrea tu adica nu-mi place nici mie asta da urasc muzica pop eu nu am nimic cu cei care o asculata eu ascult in general:Bullet 4 my valentine, Escpe the fate, Black Veil Brides si altele si imi mai place si dupstept. techno funda?(nu am injurat)
Din moment ce ai deschis o discutie, adica ne-ai cerut sa ne spunem parerea, nu inteleg, te asteptai cumva ca toata lumea sa iti dea dreptate?
Nici mie nu-mi place deloc muzica asta e groaznica! nu inteleg ce le place asa de mult la prostia asta
Dar sincer, un om cat de cat sanatos si linistit nu asculta asa ceva..Asculta o muzica mai linistita, nu rock.Rockul este pentru destrabalati.
Asculta,uite o muzica rock care sa fie mai potrivita pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=lL2ZwXj1tXM&feature=related
Si apropo de unde ai scos tu ideea ca eu ascult manele? urasc manelele la fel de mult cum urasc si rockul, metalul, heavy metal, death metal, black metal sau ce truda sunt alea!
Ai probleme, heavy metalul e unul dintre cele mai complexe genuri de muzica, apropo, primul link pe care l-ai pus este death metal, iar celelalte doua sunt black methal
Cocolinnutza, OSerieDeEvenimenteNefericiteVioletSunyKlaus, sunteţi spălate pe creier. Nu știți ce-i aia muzică bună. Înecați-vă cu Selena Găomez.
Ala e Black Metal....documenteaza-te inainte sa comentezi.Asculta Flyleaf, e total diferit de ce melodii ne-ai dat sa ascultam.
ge0rge_2435 întreabă: