Da frate, fii tu! nu iti schimba stilul fi rapper, ca asa ai personalitate, si pe mine m-au prins parinti cand eram mic ca aveam un tricou de alu tata xxxl si pantaloni largi si aveam cam 11 ani, si acum tot asa ma imbrac, vede ca nu ma schimb si nu au ce sa imi faca , deci parerea mea e sa ramai la fel! Peace little G!
Mijto frate bravo respect si eu sunt de la 11 ani si acum am 14 tine-o tot asa hai peace
.
Pai frate nu inteleg esti un poponar cu ochelarii care se imbraca ca rapperi si in *** stai 24/24h in casa...pana la urma ai inteles ce este hip hop? sau vrei sa te intalnesti cu baieti rai de bucuresti
Fi original
sunt de aceeasi varsta si cunosc multi tipi care vor sa ajunga rapperi
si sa fi rapper nu inseamna sa te imbraci nu stiu cum sau sa zici watss up si altele
scrii versuri bune pentru melodi? atunci DA e bine...si considera-te un rapper
HY!
EU is fan 50 CENT is nebun dupa 50 CENT dar la scoala nu ma imbrac in rapper si cunosc doy rockery nebuni dupa LORDY si LINKIN PARK(da careka au cu kapu)[nu se arata prea mult da is rockery] eu zic ca fiecare sa isi urmze buna vointa si sa nu fity influentaty de nimeny may ales la FUMAT SY BEUT )
Si eu ma imbrac ca un rapper si nu mi se pare ceva ciudat. Daca mie asa imi place sa ma imbrac nu e nici o chestie, in America asa se imbraca toti pustani si asa e moda, dar in Romania daca unul se imbraca asa, se uitat toti ca dupa masini straine, frate.Deci nu e nimic iesit din comun sa te imbraci cum vrei
Dragos, vezi ca acolo ai spusNu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu. Mi se pare o prostie deoarece ori ramai pe rap ori schimbi stilurile ca pe sosete.deci din acest comentariu am dedus ca intrebarea ta nu este adevarata si esti un mare papagal care vrea sa se dea si el mare si tare intre 4 pereti, pai ce naiba facem aici?
In primul rand e bine ca asculti rapp, dar trebuie sa privesti partea buna a acestuia , sa intelegi mesajul, nu sa asculti pentru injuraturi. In al doilea rand nu trebuie sa vorbesti tu cu,, vats up nigga sau mai stiu eu ce, imbunatateste-ti vocabularul si tinete de rapp, te va educa
Si eu sunt rapper dar am o varsta ceva mai mare.Ar fi rapper nu mi se pare a fi ceva exagerat de rau. Voi cei de mai jos va este frica de toate cele spuse despre voi in melodiile din strada, adevarul doare cand este in defavoarea voastra. Poate copilul cauta sa auda macar adevarul, nu minciuni.Normal sa-ti fie frica o data ce si copii de 12 ani accepta aceasta situatie.Alta mai buna nu avem de unde.Sau mai bine "HAI SA NE DAM NOI CU PAREREA CA AVEM MEREU DREPTATE" SAU NU!