| moloz2003 a întrebat:

Am 12 ani si sunt rapper ma imbrac cu tricouri de a tatalui cu pantaloni sub poponet vorbesc ca un rapper cu watss up credeti ca e bine ce fac de la ani astia?

81 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu? daca ıtı place. D sı eu ador sa ma ımbrac larg!

| macovei a răspuns:

Eu cred ca nu prea

| juniper a răspuns:

Nu este chiar o alegere buna, de la 14 sau 15 ani e cu totul altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gieeea! si eu am 12 ani fratello si ma comport mai ca puya da'l in gatu masi fratele meu ca ala mai putin se apuca de manelewinking nu este gresit deloc deci tine'o tot asa! respect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gieea! Asta's eu fratewinking
cand citesc asta ma vad pe mine in oglinda.
Respect NANE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, eu cred ca esti cam mic sa te imbraci asa larg, eu am 18 ani si ascult rapp & hip hop de mult timp, dar numa de vreo 2 ani ma imbrac mai larg (nu foarte larg)

| Apashul a răspuns:

Da frate, fii tu! nu iti schimba stilul fi rapper, ca asa ai personalitate, si pe mine m-au prins parinti cand eram mic ca aveam un tricou de alu tata xxxl si pantaloni largi si aveam cam 11 ani, si acum tot asa ma imbrac, vede ca nu ma schimb si nu au ce sa imi faca big grin, deci parerea mea e sa ramai la fel! Peace little G!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff foarte tare de unde esti?smug poate ne intalnimsmug :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mijto frate si eop sunt rappar de la 11 aniwinking [respect] tine-o tot asa hai peace

| kr1pt0n a răspuns:

Mijto frate bravowinking respect si eu sunt de la 11 ani si acum am 14 tine-o tot asa hai peacehappy.

| gangstarap a răspuns:

Pai frate nu inteleg esti un poponar cu ochelarii care se imbraca ca rapperi si in *** stai 24/24h in casa...pana la urma ai inteles ce este hip hop? sau vrei sa te intalnesti cu baieti rai de bucuresti

| wanda a răspuns:

Fi originalbig grin
sunt de aceeasi varsta si cunosc multi tipi care vor sa ajunga rapperi
si sa fi rapper nu inseamna sa te imbraci nu stiu cum sau sa zici watss up si altele
scrii versuri bune pentru melodi? atunci DA e bine...si considera-te un rapperwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am nimic de comentat, tine-o tot asa sunt la fel ca tine si chiar azi am facut 12 ani, RESPECT pentru ce-i care asculta rap

| 50cent a răspuns:

HY!

EU is fan 50 CENT is nebun dupa 50 CENT dar la scoala nu ma imbrac in rapper si cunosc doy rockery nebuni dupa LORDY si LINKIN PARK(da careka au cu kapu)[nu se arata prea mult da is rockery] eu zic ca fiecare sa isi urmze buna vointa si sa nu fity influentaty de nimeny may ales la FUMAT SY BEUT smug)

| axel_2282 a răspuns:

Si eu ma imbrac ca un rapper si nu mi se pare ceva ciudat. Daca mie asa imi place sa ma imbrac nu e nici o chestie, in America asa se imbraca toti pustani si asa e moda, dar in Romania daca unul se imbraca asa, se uitat toti ca dupa masini straine, frate.Deci nu e nimic iesit din comun sa te imbraci cum vreiwinking

| axel_2282 a răspuns:

Dragos, vezi ca acolo ai spusNu vreau sa fiu smecher dar decat sa ascult manele si alte prostii mai bine stilul meu... cand o sa fie un stil calumea facut de romani atunci ma bag pe el pana atunci nu. Mi se pare o prostie deoarece ori ramai pe rap ori schimbi stilurile ca pe sosete.deci din acest comentariu am dedus ca intrebarea ta nu este adevarata si esti un mare papagal care vrea sa se dea si el mare si tare intre 4 pereti, pai ce naiba facem aici?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bv ma ToT asa da ce pantaloni ai? ToT ce a tatalui? si taiati cu foarfeca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand e bine ca asculti rapp, dar trebuie sa privesti partea buna a acestuia happy, sa intelegi mesajul, nu sa asculti pentru injuraturi. In al doilea rand nu trebuie sa vorbesti tu cu,, vats up nigga sau mai stiu eu ce, imbunatateste-ti vocabularul si tinete de rapp, te va educa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am tot atatia ani si sunt cam la fel

| jaka a răspuns:

Pai si normal daca iti place stilul asta, de ce nu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne cred ca ai nevoie de un psiholog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este folositor o sa iti kastige lumea respektul frate nu orikine poate sa se ridike singru de jos o sa ainevoie de prieteni si eu is la fel bv estideal meuwinking tsino tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo frate tine-o tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cu toalele faci bine omule esti pe sto sum spunem noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo cred fiecare cu stilul lui. Da depinde unde te-ai nascut si cum ai crescut.Si eu sunt rapper si am 13 ani.Injur de ii las pe toti cu gura cascatabig grin. Da asta-i viata de rapperbig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu am 13 ani si sunt rapper. Daca tie iti place si te inspira... tine-o tot asa.peace

Ps:Apucate de cantat. Daca vrei te ajut eu lasa idu si mai vbwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

=]]. nu te apuca de fumat sau de baut la ani astia... ai grija cu anturajul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt rapper dar am o varsta ceva mai mare.Ar fi rapper nu mi se pare a fi ceva exagerat de rau. Voi cei de mai jos va este frica de toate cele spuse despre voi in melodiile din strada, adevarul doare cand este in defavoarea voastra. Poate copilul cauta sa auda macar adevarul, nu minciuni.Normal sa-ti fie frica o data ce si copii de 12 ani accepta aceasta situatie.Alta mai buna nu avem de unde.Sau mai bine "HAI SA NE DAM NOI CU PAREREA CA AVEM MEREU DREPTATE" SAU NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e bine deoarece un rapper nu consta in haine, Daca vrei sa fii rapper, fii pur si simplu tu insuti si restul vine de la sine