| TheDarkDragon a întrebat:

Ruby e tiganca?

15 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Pai pe wikipedia scrie ca e romanca

si am mai gasit o intrebare asemanatoare:
http://www.tpu.ro/......e-romanca/

| CautNume a răspuns:

Nu se vede?

| MissDi a răspuns:

1. Nu fii rasist. 2. Daca e sau ar fi care ar fi problema? Ei nu sunt tot oamenii. Doamne cum sunt unii-a de napastuiesc omul chiar pe sfanta dreptate.

| TheDarkDragon explică (pentru MissDi):

HOOOO, ca nu is rasist, chiar ca nu ma deranjeaza deloc tiganii, imi place chiar si muzica lor cat de cat, muzica tiganeasca atntie, nu manelele.Dar voiam sa stiu, si am intrebat daca e tiganca, nu te-am pus sa zici ca sunt rasist.

| Mihand77 a răspuns (pentru MissDi):

Cum adica e rasist? ce e te rasism in a face pe cineva tigan sau nu? daca ma face cineva roman e rasist? ati luat o razna cu rasismul!

| vinusipaharu a răspuns:

Da, este. E vreo problema?

| TheDarkDragon explică (pentru vinusipaharu):

Tu nu auzi ca nu e nici o problema? Vroiam numa sa stiu, ca seamana la fata, si nu eram sigur ce e, vreo problema?

| drogh a răspuns:

Multi spun ca ea este o tiganca dar nu se stie sigur. Posibil sa da, posibil sa nu.

| Mihand77 a răspuns (pentru drogh):

Sigur e de etnie dar nu vad nici o problema daca e tiganca e tot om ca si noi in schimb ma enerveaza chestia asta cu rasismul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Panarama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar una infecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar daca char ar fi nimeni nu stie.

| Neberius13 a răspuns:

Asta nu ştiu şi nu-mi pasă, ştiu in schimb ca-i târfă.

| TaviRandom a răspuns:

Probabil majoritatea celor care fac ''muzica''(gunoi comercial)in Romania sunt tigani, de ce cedeti ca de evemplu cocalaru de velea ii negru? ati muscato pe aia cum o zis el ca vine din brazilialaughing

| IoanGuraDeAur a răspuns:

Nu. E o vaca.