Da, ii ador
. Este trupa mea preferata. Melodiile mele preferate sunt Amaranth si Nemo...dar imi mai place si I wish i had an angel.
Ei bine, se pare ca tu nu prea ai reusit sa ghicesti numele trupei ![]()
este "Nightwish" nu "night wish"![]()
o greseala aparent minora, dar care spune totul
)
Pai, melodia mea preferata e "Sleeping sun":X A ta...e...nu stiu
Nightwish are o multime d melodii superbe! Poate Nemo sau Amaranth sau chiar Sleeping Sun?!
Se scrie Nightwish. Nu îmi pasă dacă nimeresc preferata ta sau dacă iau fundă. Preferata mea este Nemo.
Baftă
N`am fav. de la ei pentru. ca nu`mi plac.Pe bune, sunt ft. slabi.
@Amarantine ocean soul e un cover de la within temptation :p.
Femeiadeserviciutpuro bineinteles abereaza…cum sa va placa ma amaranth? sunt praf astia cu fatuca aia care canta acum.pe bune,fara suparare. doamna draga, dvs. chiar nu aveti cf? am citit ca nu aveti sc dar totusi comentati ca`n tranvai.
p.s amaranthine stiu ca esti sora lui aero {
}. am citit asta`iarna despre tine si daca ar vedea ce comentariu ai lasat la intrebarea mea despre regizorii din HP ar fi ft dezamagit sic red ca si-ar mai face si draci cu femeiadeserviciu. pe bune, fara suparare, ft. slabe comentarile voastre.
@AndreeaNedelcu
Nu FemeiadeServiciuTPUro abereză şi „comenteaza ca`n tranvai", ci tu.
"Ocean Soul" nu este nicidecum un cover de la Within Temptation!
Este o melodie originală Nightwish de pe albumul Century Child.Compozitorul este Tuomas Holapainen(fondatorul trupei).
http://en.wikipedia.org/wiki/Century_Child
Mie nu mi se pare aşa rea Anette Olzen(bănuiesc că la ea te referei când spui „fătuca aia"). Este, ce-i drept inferioară Tarjei Turunen, dar asta e...mie îmi place Nightwish şi în varianta aceasta.Nu este o trupă deloc slabă, este una dintre cele mai bune de Symphonic Metal.
Pfff...te-ai afişat pe pagină(pe deasupra şi în necunoştinţă de cauză!)doar ca să critici...
NU sunt sora user-ului Aero.Presupun că ai citit astă-iarnă întrebarea fetiţei ăleia pusă la Turism...Dar ai aruncat o privire pe profilul ei înainte să iei de-a bună ce spune?
Sărmana e manipulată îngrozitor de către un vecin(cel care răspundea anonim la multe întrebări de-ale ei)în grija căruia este lăsată după şcoală, cât timp părinţii sunt plecaţi la serviciu.
În legătură cu întrebarea ta despre regizorii filmelor HP…adu-ne nişte contraargumente!
@AndreeaNedelcu, Nightwish mi se pare o trupa la fel de buna cu sau fara Tarja. In plus, cand am descoperit trupa, am dat mai intai peste noua vocalista, iar la un mic search pe YouTube, Amaranth era printre primele rezultate, astazi fiind chiar primul. A inceput sa-mi placa Nightwish datorita albumelor recente. Am ascultat si melodiile mai vechi, dar nu m-au prins (deocamdata) la fel de mult ca cele cantate de Anette, cu toate ca Tarja pare pentru multi o vocalista mai buna si probabil ca si e. Am spus deja ca oricum prefer Within Temptation. Culmea, acum ma acuzi de copiat replici! Pai, sincera sa fiu, fata aia cu intrebarea despre sirene merita o asemenea replica! Ciudat e ca tu iti petreci vremea urmarind raspunsurile multor utilizatori, daca te gaseai tu sa cunosti stilul fiecaruia de a posta pe TPU.ro!
De ce crezi tu ca utilizatorul Aero(care nu mai activeaza pe site de pe acel cont) ar fi favorizat niste regizori ca Spielberg si Cameron la carma filmelor Harry Potter? Te-as ruga, daca consideri ca e nevoie, sa continuam discutia pe privat. N-are rost sa umplem aceasta pagina degeaba.
Amarantine si FemeiadeSrviciutpuro...sunteti duse raaauu! ma abti sa nu va jignesc!
femeia de serviciu, proabbil ai 8 clase ca doar asa sustii si totusi iti dai cu parerea de`amboulea.
stiu ce ar fi spus aero pentru. ca il cunosc si`n realitate. am fost colega lui de banca in liceu.
v-am lasat frustratelor. a si stiu ca avea o sora mai mica pentru. ca o cunosc ii cunosc si familia lui aero si asa ca amrantine inseamna ca noi doua ne cunoastem. chiar nu ma sti? mai veneam la cina la voi acasa. sau faceam temele cu fratele tau.
@AndreeaNedelcu, FemeiadeServiciuTPUro=Aero(vechiul cont). Nu stiu cum ajung pe site-ul asta toate specimenele!
Am avut cateva colege de banca in scoala generala/liceu, dar pe niciuna n-o chema Andreea Nedelcu. De unde naiba ai mai aparut si tu? N-am nicio sora mai mica! Pana si satana aia care a venit cu ideea asta conform careia as avea o sora aici pe TPU si-a dat seama ca n-a prea nimerit, asa ca a trecut la alte idei! Daca stiti ce felicitare de Paste mi-a trimis azi...nici nu m-am obosit s-o citesc. A dat si el un search amarat pe Google si crede ca m-a cunoscut deja!
InLove990992 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Eli3444 întreabă: