Banuiesc ca nici macar nu ai auzit de Bon Jovi inainte de concert...sau ma insel?
Sorry dar ascult muzica lui bon jovi cu mult timp inainte de concert
Nu te cunosc si poti sa ne bagi pe gât ce minciuni vrei tu, de asemenea poti sa spui ca asculti Bon Jovi dinainte sa te nasti....nu te simti ofensat nu ma refer la tine ci la toti cei care se dau mari fani pentru ca au ascultat si eu o data It's my life sau au supt putin din portofel sa se duca si ei la concertu lu ală' ca na...asa e c00l.
Intrebarea nu este nici macar conversationala (daca ar fi fost nu as mai fi spus nimica deoarece majoritatea intrebarilor puse de mine sunt conversationale )
Ti-am spus nu este vorba de tine...nu te simti ofensat (de fapt daca nu ai ajuns aici sa te simti)
Noroc!
Bai da n-are voie omu sa spuna ce simte, tu habar nu ai cum si cat ascult eu muzica aluia si cat am chiar cumparat muzica lui, nu toata, mai mult am descarcat ce-i drept. si daca sunteti oamenilor contra si nu pro, la ce naib* mai comentati, cautam si eu fani, ce dr4cu!
Da ce te-ai inrosit la fata eu mi-am dat numai cu parerea si ti-am explicat clar ca nu e vorba despre tine.
anonim_4396 întreabă: