| BogTheSun a întrebat:

Am o intrebare. Eu incep sa cred ca am potential de cantaret.Si adica:voce am, la muzica ma descurc foarte bine si am cam toate calitatile pe care stiu ca trebuie sa le aiba un cantaret.I-am zis familiei mele despre asta dar cica la bunicul meu: "rolling on the floor Mai bine pune-te cu burta pe carte si lasa visele "stupide" rolling on the floor ".Dar de ce zice asta? Ca eu ma descurc foarte bine la scoala.Am medii de 10 si doar la matematica am media 9. Zic ca am voce pentru ca stiu asta.Multi oameni au zis asta, printre care si proful de muzica, si am castigat chiar si 2 concursuri de cantat cu premiul I.Ma rog, am mai participat la unul doar ca am avut locul II. Cum sa ii conving pe ai mei sa inteleaga ca cantatul e cel mai potrivit lucru pentru mine?

Răspuns Câştigător
| FearOfTheDark a răspuns:

Canta.Dar nu lasa scoala pe planul 2. S-ar putea ca asta cu muzica sa nu mearga.Iti place si gata.Asa le zici parintilor.Trebuie sa le arati ca pe langa invatat vrei sa ai si alte pasiuni.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Roagă profesorul de muzică să aibă o discuţie cu ai tăi! Baftă cu muzica!

| GiAnca a răspuns:

Offffff... sad
Asa imi zice si mama:''Ca nu am inclinatii spre asa ceva''.
Dar sa nu credeti ca are dreptate.
Doamna profesoara a zis ca am voce si as vrea sa fac si eu canto, dar mama:''Nu, nu ca nu ai inclinatii.''
Oare de ce o fi lumea asta de cruda? crying

| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Asa s-au purtat si ei cu mine, cand le-am zis prima oara ca vreau sa ma bag in aceasta industrie. Incet-incet s-au obisnuit si chiar ma sustin. Familia ta nu te ia in serios pentru ca ei cred ca este doar o faza care-ti va trece. Trebuie sa incepi sa exersezi serios si sa le demonstrezi ca nu e doar o faza trecatoare. Cu timpul se vor obisnui. Fii mai serios/oasa. Asta e singura solutie, crede-ma. Funda?

| BogTheSun explică (pentru PrajituricaCuFrisca):

Imi esti de ajutor dar i-am dat funda lui FearOfTheDark inante sa-ti vad raspunsul.

| PrajituricaCuFrisca a răspuns (pentru BogTheSun):

Nu are nimic, funda emotionala e la fel de buna happy