Nu`i gay. ![]()
Niciunu` din top si gd
Ceilalti nu ma intereseaza. ![]()
Ti. e ciuda ca nu esti tu ala. :]]
Gosh!
V-as spune cate ceva,dar tare mi-e frica sa nu naruiesc visele uneor copii![]()
Da si eu sunt fana BB, si nu numai, Este absurd sa te numesti fanul unei trupe din moment ce iti place doar un membru sau doar o piesa...d-asta sunt o trupa, alcatuiesc un tot unitar.Nu-i cunoasteti destul de bine. Spre norocul meu am avut sansa de a-i intalni in cadrul unui concert tinut la Berlin, Germania...chiar in culise[daca va intrebati cum, cu ajutorul unchiului meu care a ajutat la organizarea concertului]. sunt niste baieti formidabili, toti sunt! Fiecare dintre ei are ceva special. Nu cred ca va place trupa indeajuns de mult.multi/multe dintre voi va uitati doar la aspectul fizic, fara a vedea in schimb adevarata lor fata.Nu trebuie sa va faceti o parere doar din clipuri, ca unul apare mai mult sau mai putin.Cautati dragilor pe yt diferite interviuri,daca nu stiti coreeana,japoneaza sau engleza. invatati pentru a putea intelege ce spun ei si pentru a-i cunoaste. TY,DS si SR au niste voci minunate,GD este extrem de simpatic ^^ si de dulce,dar si foarte talentat,si deloc "fitos",,ei bine, [Tabi,Tempo,T.O.P] Seung hyun,dupa parerea mea este foarte carismatic,cu un timbru vocal exceptional, si in afara de asta este si un bun actor.v-as recomanda sa va uitati la IRIS, 71: into the fire sau 19-ninetenn[impreuna cu Lee Seung Hyun-Seungri].
iubitica_2607 întreabă: