| Denisaaa08 a întrebat:

Buna TPU! Cum învaț sa cant acasă? Dau funda

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu stiu daca ai cum de una singura sa inveti sa canti, dar eu zic ca in afara de a face canto cu profesor nu prea ai ce sa faci, dar sunt destui care s-au innascut cu asta si canta singuri fara sa-i fi invatat cineva in prealabil, si nu te gandi la artisti ci la cantareti amatori.Deci se poate si de unul singur dar trebuie sa ai asta in sange zic eu.
E posibil sa existe si DIY pe Youtube cum sa faci sa iti incalzesti vocea, poate si lectii de canto gratuite cine stie...
Dar daca vrei sa te dezvolti pe partea asta eu zic cauta un profesor de canto din judetul tau mergi fa o sedinta spune-i sa te testeze un pic si sa iti zica daca esti facuta sau nu pentru asta, caci nu toti sunt facuti sa fie cantareti chiar daca vor asta, dintre a vrea si a putea e mare drumul.

| Jassmina a răspuns:

Singura, acasa, nu ai cum sa inveti, trebuind sa lucrezi impreuna cu un profesor de muzica, sau un cantaret care stie ce sa-ti ceara si sa-ti poata arata, totodata.

| RoxTomlinson a răspuns:

Este foarte greu sa inveti de una singura sa canti. Cel mai bine este cu un specialist in acest domeniu. Sunt cateva tutoriale pe Youtube despre cum sa inveti sa canti, dar nu ajuta in mare parte. Cel mai bine este sa mergi la ore de canto.

Bula
| Bula a răspuns:

Iti inregistrezi vocea si o si asculti in casti.
Cand auzi inregistrarea la fel cum doresti, atunci treci la alt exercitiu, mai complex.

| Lukasssz a răspuns:

Ai 13 ani las-o balta altii la vârsta ta si-au lansat prima melodie, de ce mai încerci?
Sunt altii foarte talentați care cântau de la 5-6-7 ani si tot au ajuns sa cânte în dus sau in fata oglinzii

Întrebări similare