| pitykot a întrebat:

Cand primesti un telefon touch screen primesti si o husa ceva la el sa nu se zgarie? spuneti-mi va rog frumos

8 răspunsuri:
| AdiSR a răspuns:

Dacă îţi iei un telefon cu touchscreen, cred că îşi permiţi şi o husă. Nu-i o regulă să primeşti husă... unii mai dau.

| ELD a răspuns:

Aia o cumperi tutongue

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pe ecran este un plastic transparent ca sa nu se zgarie telefonul. Asta este la touch-screen, dar si la celelalte telefoane [ cred ]. De exemplu, eu am corby si am acel plastic si are si husa.
p. s: corby e youch screen!

| aиdяaaa●• a răspuns:

In general nu; trebuie sa o cumperi tuhappy

| Doa'Do a răspuns:

De obicei, se cumpara husa separat.La acest tip de telefoane ai deja o folie protectoare! Dar husa este separat.

| wall a răspuns:

Nu primesti, dar se pot cumpara happy

| madalykuka a răspuns:

Eu n-am primit husa, insa am primit 2 folii dinalea groase pentru ecran,
insa unele telefoane nu primesc nici husa si nici foli groasa, ci numai una subtire :d
aia pe care o are orice telefon big grin, cand e nou :d

| cata123 a răspuns:

Depinde de fiecare telefon in parte, unele modele includ husa, altele includ toc, altele nu includ nimic. Eu de exemplu cand mi-am luat un 5800 XM in pachet era inclus si un toc pe care nu l-am folosit niciodata. Am gasit pe net un magazin cu folie de protectie pentru modelul telefonului meu si mi-am aplicat acea folie. da un search pe google inno3d daca te intereseaza. in rest pentru protectie poti sa iti cumperi tu ce model de husa/toc/ciorapel iti place!