| zerozero a întrebat:

Care credeti ca e cea mai buna trupa Hip-Hop din Romania? Dar cel mai bun MC?

Răspuns Câştigător
| larisa_8487 a răspuns:

Buna depinde, mie una imi plac mult Parazitii pentru mesajele lor ce contin doar subiectul societatii, sistemului in care traim! Iar cei cel care are si piese ce vb despre dragoste(si nu numai) Vescan mi se pare foarte tare! in general ascult hip hop si sunt ft multi care au piese in care ma regasesc...Veritasaga si eu fac treaba buna, cateva melodii de la estrada imi mai plac.sunt ft multi!

42 răspunsuri:
| MM a răspuns:

Parazitii

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu pot să mă decid în privinţa trupei... Dar ca şi MC Skizzo Skills e foarte bun (dar nu are versuri care să-ţi meargă la inimă, doar flow). Uite că mi-am amintit de o formaţie bună: RACLA. Rimaru era foarte bun ca flow.

| zerozero explică:

Cel mai bun MC: Kazi Ploae. Cea mai buna trupa: CTC.

| Cipriaan a răspuns:

Cea mai buna trupa e B.U.G Mafia. Iar ca MC Cedry2k sau DOC!

| devilll a răspuns:

Paraziti si puya traiasca romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna trupa este BUG Mafia! Tataee Uzzy Caddy Respect Mafia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cared ca cel mai bun MC din Romania este cu siguranta Cedry2k

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta Cedry2k happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parazitii...si ca MC Maximilian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+1 larisa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca MC vai ce-am auzit aici maximilian. puya straight face >.< parerile voastre. In fine : Topu meu.si aici e un top happy : Dragonu 47 - cel mai bun MC la Off the dome, Deliric1 aka Jupiter- cel mai bun mc la flow, Cedry2k- cel mai concret MC si tot odata Mc-ul cu temele cele mai bine tratate, ADN, dupa-aia Aforic, iar apoi Subsapte sunt trioul excelent = cei mai cititi MC, au si flow pe masura, si cu cel mai greu mesaj(aici se vede cine e cu adevarat fan Hip-hop)! si L.Doc e cel mai funny MC din Romania laughing Ok Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ca sa poti raspunde la asemenea intrebare trebuie sa stii despre ce e vorba... majoritatea au auzit de parazitii, mafia si la familia... Cel mai bun mc dupa parerea mea este Rimaru, urmat de Cedry2k, Deceneu, Vexxatu si imi place in mod special Cheloo, Iar ca trupa as baga momentan : Specii, Methadon 3000, Mahsat si nu in ultimu` rand : ZALE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.codu penal 2.sisu si puya 3.parazitii

1. cedry2k 2.cumicu 3.deliric1 4. l doc 5.vescan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uzzi si Ombladon cei mai buni MC din Romania! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau sa va dezamagesc ca nici unul dintre cei specificati mai jos nu e CEL MAI BUN MC, cel mai bun Mc din Romania E NIMENI ALTU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cativa de aici nici nu stiu ce-i ala flow si vorbesc ca boii.ca sa nu mai zic ca is total paraleli cu hip-hopu daca zici ca puya sau skizzo *** is cei mai buni mc din romania.rolling on the floor))LOL intr-adevar daca ar fi sa ne raportam la hip-hopu in sine parazitii ar fi clar cei mai buni findk is singurii care mai fac hip-hop de calitate, dar parerea mea ca mafia raman cei mai buni.
top 3 mc: 1. uzzi 2. cedry2k 3.sisu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parazitii si Nane si vescan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LA FAMILIA! cu siguranta ei sunt cea mai bun trupa hip hop din Romania pentru ca ei canta numa adevarul si au si instrumentale bune iar ca MC cel mai bun ii Caddy din BUG Mafia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trupele adevarate de hip-hop sunt CTC, 2012, getto dacii.pe primul loc fiind CTC. iar MC sunt L doc, bitza, vd, aforic, cedry2k, piele, vexx, deliric, nwanda, ADN, subsapte, deceneu, carbon, dragonu 47, rimaru. iar un top scurt :1 CEDRY2K, 2 Deliric, 3 L doc 4 bitza si cam atat. va dau cu pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trupe:C. T. C, Parazitii, 2012, Veritasaga...MC:Cedry2k,Deceneu,Raku,Deliric,Doc,Cumicu,Dragonu,Spike,Maximilian,Kazimir,VD,Nimeni Altu, Carbon, Aforic, Vexx, Sisu, si cam atatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cei mai buni BUG Mafia respect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parazitii iar MC Cedry2k

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respect parazitii...guess who.grasu xxl. dar bug mafia e nr 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca si trupe ar merge... Spectrul de difuzare a sunetelor tacute, Kazi Ploae si Specii, Controlul tehnic de calitate, 2012, Veritasaga, Furnici Coapte, Pirats Klan, Complot Subteran, Underground Sound Masters, Katana, Ad Litteram, Supahuman Crew, Dagga, Spectru Sonor etc, iar ca si Mc, nu fac nicio clasificare dar astia mi se par cei mai buni: Underman, Aforic, Carbon, Nimeni Altu, Kazi Ploae, Cedry2k, Chimie, ADN, Doc, Dragonu aka 47, Jhivago, Deliric1, Praetor, Vlad Dobrescu, Axes, Kombat, Raku etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta este B.U.G Mafia, Paraziti sunt mult prea mici pentru ei, b.u.g au propriul stil, sunt granzii hip-hop-ului romanesc, savu fan B.U.G

| xXyOnutZhXx a răspuns:

B.U.G Mafia e cea mai tare trupa de HIP-HOP!

| pilimon12 a răspuns:

Cea mai buna trupa de Hip-Hop? Mai intrebi cine e? B.U.G Mafia este cea mai buna a fost cea mai buna si va fi cea mai buna! Parazitii sunt pe locul 2 deoarece nu arata nici-un mesaj in piesele lor! de ex "*** you Romania" sau Direct din coltul blocului haide mai fiti seriosi! Ascult B.U.G Mafia de cand eram mic! si mi-am dat seama ca, chiar daca injura in melodiile lor, ne invata sa traim in aceasta lume rea! Pentru toti fanii Parazitilor! Credeti ce vreti B.U.G Mafia va ramane pe locul 1 si nimeni nu ii va intrece! B.U.G Mafia It's the best! Respect B.U.G! Am facut o mica poezie :
"In anii ce au trecut" am aflat ca aceasta este "O lume nebuna, nebuna de tot" si am ajuns aici "Cu talpile arse" sa vad "Cine e cu noi" pentru a merge cu "40 km la ora" cu toti cei care ne respecta si sa le spunem "Romaneste" tuturor ca B.U.G Mafia este unicata."Inainte sa plec" vreau sa vorbesc un "Limbaj de cartier" care este folosit de toti cei respectati si sa merg pe toate "Strazile" sa le spun tuturor ca Respect B.U.G Mafia!

| Ady_3821 a răspuns:

Saut. Mie imi plac foarte mult Parazitii, dar si altele cum ar fitongueancarta, BUG Mafia, Codu penal etc.
Eu respect pe cei care asculta muzica hip-hop.

| FanChimii a răspuns:

OAMENILOR, RAPP-ERILOR.
nu ati auzit de Haarp Cord, de SPECII?! au cele mai fondate teme.
Si cand vorbim de MC, Aforic si Dragonu concureaza la titlul de 'cel mai bun la off da dome'. si MC-UL cel mai bun ar fi Dragonu, e perfect : 47 clasic, tehnic, mega schizofrenic. Dragonasu film de groaza, Dragos fantoma tovaras bun cu transa si coma.

E 47 DE LA SPECII!

PACE, si e cazul sa mai cititi.