| Nightwave a întrebat:

Caut Songwriter / Textier pentru Colaborare

Salut!
Sunt producător muzical și lucrez pe partea de instrumentale, aranjamente și producție audio. Caut o colaborare pe termen lung cu songwriteri / textieri reali, care pot da viață pieselor prin versuri autentice.

???? Ce ofer eu:

Instrumentale produse profesional (EDM, pop, techo, house, dance, influențe balcanice & est-europene).

Posibilitatea de a construi împreună un proiect extins, cu vizibilitate online și lansări regulate.

???? Ce caut la tine:

Talent la scrierea de versuri în limba engleză și/sau limbile din Europa de Est (română, bulgară, sârbă, greacă, turcă, albaneză etc.).

Creativitate, flow și adaptabilitate pe diverse genuri muzicale.

Dorință de colaborare pe termen lung.
❗ Nu accept versuri generate integral de AI – vreau doar creații originale și personale.

???? Cum vom lucra:

Eu creez baza muzicală (instrumental + mix/master).

Tu vii cu versurile (eventual și linii vocale/melodice dacă dorești).

Piesele se vor lansa cu credit clar pentru fiecare contribuție.

???? Dacă ești interesat(ă), trimite-mi un mesaj cu un scurt demo/portofoliu de versuri și hai să vedem cum putem începe!

2 răspunsuri:
| Andreea181a a răspuns:

Bună as fi interesata de colaborare daca mai este disponibil lasă-mi un mesaj pe Instagram : _.andreea_x_

| Nightwave explică (pentru Andreea181a):

Hey, Andreea!
Mulțumesc mult pentru mesaj și pentru interesul tău în colaborare!?
Da, proiectul este încă activ — însă, din cauza numărului mare de solicitări, prefer să centralizez totul pe e-mail, ca să nu se piardă nimic între platforme.
Te rog să-mi trimiti un mesaj (la adresa menționată în profilul meu) cu subiectul Colaborare și câteva detalii despre tine sau ideea ta.
Așa pot reveni mai ușor cu răspunsul potrivit.
Mulțumesc pentru înțelegere și abia aștept să citesc mesajul tău!