anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce doamne ferește. ce aveți bă cu Justin Bieber?
Sunteți geloși pe faima lui?
Eu am vrut să îmi pun photografia cu JB!
aveți voi ceva cu el?
V - a făcut ceva?
Aștept răspuns să vesdem câți hateri sunt aici și câți beliberi sunt aici!
I will be forever a Beliber!

Răspuns Câştigător
| BadResonance a răspuns:

Poate vocea lui seamana cu a unei fete dar in rest canta frumos.Iar celor care nu le convine faptul ca este o vedeta frumoasa mai bine sa-si tina parerile de rau si invidie pentru ei insisi.Si daca vrea sa scrii "photografie"
in loc de fotografie, este alegerea ei! Asa ca nu va mai luati de catre ea ca nu cantati mai bine decat el! Sincer eu nu sunt fan dar sunt foarte impresionata de cum canta si credeti-ma ca el a avut multe probleme in familie(din cate am auzit) si-si iubeste mult mama iar zvonul ca el ar fi cu Selena nu are o temelie rezistenta! Asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa il criticati.Macar daca ati fi mai talentati decat el ati putea spune tot ce vreti despre el.
Respect fata de el! Atat am de spus!

83 răspunsuri:
| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, poveste de viata a avut Eminem, poveste de viata a avut James Hetfield nu asta la varsta e 16 ani. Altii au trecut prin mult mai multe incercari decat bieber insa dupa spusele marelui cantaret pe acesta la ajutat Dumnezeu cu care mai comunica din cand in cand.

| Vans a răspuns (pentru Woodenpints91):

Pentru tine o să fie mai uşor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Păi...ar fi cam imposibil ca cineva să mă numească "gay" ...deci...
Și dacă stau să mă gândesc, oamenii îl numesc gay cu un motiv, nu?

| KristalPop a răspuns:

Mă piş pe faima lui de copil prost.
Nici măcar o fată smiorcăită piţigăiată nu are vocea ca a lu ăla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru giirkssss):

Pentru unii... ar putea fi.

| andipd a răspuns:

Eu nu am nimic cu el straight face Dar cand le vad pe fanele lui cum il venereaza si se uita non-stop la poze cu el parca ar fi Dumnezeu...imi vine sa-mi i-au lumea in cap straight face||

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-avem, domne, ce-avem?
Avem că întrebarea asta a fost pusă de atâtea ori... aș scrie un roman dacă fiecare propoziție din fiecare întrebare s-ar uni într-o carte.
Eu, dacă aș fi băiat, nu aș fi impresionată de estrogenul ce predomină în el, de capul de castron ce îl are, de cum toate fetițele netrecute de prima menstruație în adoră (alea trecute au o vârstă totuși, deci se presupune că mai acumulează experiență și au alte convingeri). Pentru asta să fiu invidios/invidioasă?
Când o să ajungă la nivelul altor vedete preaslăvite pe aici, mai vorbim, dar nu o să fie. Știu că acum vreun an am văzut o întrebare „oare credeți că Justin Bieber va ajunge la nivelul lui Elvis că s-au schimbat vremurile?" Oh, nu, dar nu. Cu gândirea asta o să se ajungă să se aprecieze și lătratul unui câine. Lumea ar trebui să evolueze pe toate planurile, nu să se schimbe gusturile, bărbații să se „desterosteroneze".
Desigur, acum să îți spun ceva și despre cei care nu apreciază muzica lui și haterii. Eu nu am nimic cu el, dar nu apreciez ce face. Haterul despre care vreau eu să vorbesc ascultă alte dejecții muzicale de la același nivel și îl urăsc din spirit de turmă.
Pune-ți poză și cu ce vrei tu, nu ne pasă nouă, dar așteaptă-te la critici căci orice acțiune are consecințe.
Nu trebuie să îmi facă ceva să am ceva cu el. Tu cum procedezi?
Și nu cred că nu o să îți schimbi gusturile, cred că ești încă mică, să vezi cum o să îți piară pasiunea peste câțiva ani, îmbrățisând alte genuri și având convingeri stabile.

| Decrepit a răspuns:

"hateri" - Deci asa se numesc acum oamenii ce-si respecta urechile si nu inghit dejectiile?

"belieber" - Deci,sa inteleg ca DEX-ul a reusit, in final, sa introduca acest cuvant ca sinonim usor de detectat pentru cuvantul "oligofren"?

Dar, ce-i mai important, noi suntem gelosi si tu stii imediat sa depistezi cea mai buna muzica existenta si cei mai plini de talent cantareti.Noi suntem hateri ilogici.

| NuMaContrazice a răspuns:

Ma doare in anus de JB, si tu esti o alta fetita obsedata de el, du-te si masturbeaza-te cu poza lui, PA PAwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Georgianalovenaruto, asa zic și eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NuMaContrazice):

" fetita " vezy ce zici că am 15 ani!

| NuMaContrazice a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa ai si 50 de ani, ca tot o fetita ramai dupa felul in care te comporti, esti o obsedata bolnava psihic care e indragostita de o muiere care din "intamplare" a ajuns vedeta.
Apropo ...ai 15 ani?!? Incredibil, eu am 16 fetita mica si naiva ce esti! :-p

| jackpotsuckers a răspuns:

Ai observat ca publicul lui este format numai din fete de maxim 16 ani? Probabil si tu esti la fel...si acum ca tot veni vorba o alta intrebare, ce le place copiilor mici la desene animate? vocea foarte feminina si deloc matura cu un aspect cat mai simplist pentru ca asa se coboara la nivelul copilului, cam la acest nivel se petrece totul in mintea unui copil. Cam asa iti poti explica de ce copiilor le place de el. In plus pentru a deveni un cantaret nu scrii pe toate site-urile sau spui la fiecare concert povestea ta trista iar fanii: vai saracu sa-l ajutam si ni se face mila de el. Te promovezi cu vocea nu povestea vietii tale iar daca vezi ca nu merge cu vocea incerci si cu povestea, vezi ce tine la public. Este trist.

| NuMaContrazice a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa ai si 50 ca tot o disperata ramai, o fetita imatura indragostita de o vedeta (chiar nu-mi place sa-l numesc vedeta dar din pacate e...), si daca pui problema asa... eu am 16 ani fetita mica si naiva ce esti :-p.
P.S.Invata sa scrii si sa stii ca s-au inventat semnele de punctuatiewinking.

| Rumi a răspuns (pentru BadResonance):

Da de unde stii tu ca noi nu suntem mai talentati decat el? Poate sunt printre toti "haterii", asa cum ne numiti voi, oameni mai talentati ca el. Si, ia vezi cum corectezi intai gramatica aia inainte sa mai sari cu gura.

| Rumi a răspuns (pentru anonim_4396):

Aolo, 15? Fratele meu, eu nici 12 nu am si sunt mai matura si realista.

| Rumi a răspuns:

Ideea mea generala despre Justin Bieber: baiat de bani gata, fara o voce deosebita care insa e o vedeta. De ce? Pentru ca majoritatea fanilor lui sunt fete intre 4 si 16 ani care inca nu s-au maturizat destul incat sa stie sa aprecieze muzica adevarata. Compara vocea Christinei Aguilera cu a lui si sa mai aud o data cat de talentat e el. Christina Aguilera e doar un exemplu, sunt milioane de oameni care nu sunt destul de apreciati pentru vocea lor deoarece vin mucosi ca Bieber care numa voce n-au si fura publicu.

| xLionel a răspuns:

Nu sunt deloc gelos pe faima lui... dar canta ca naiba, mai bine ma inpusc decat sa ascult minunile alea de melodii happy

| venusdoom a răspuns:

:-

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Salut!

Ce repede a ajuns intrebarea populara!

Care e faza cu potografia lui JB? Te opresc eu sau altii sa o pui? Daca te ajuta cu ceva, mie mi se rupe de poza pe care o ai tu sau altii la profil.

Nu am de ce sa fiu gelos ce faima lui Justin Bibar si sincer nu ma intereseaza de el.

Stii, am citit si restul raspunsurilor (cu aproximare) si sincer nu mi se pare ca la 15 ani esti cine stie ce femeie, tot o fetita ramai, tu cel putin ramai in gandire.

Esti libera sa te simti jignita, dar tu asta demonstrezi. Nu am nimic cu JB, nu ascult ce canta (nu imi place, fiecare cu gusturile lui), dar tu cred ca exagerezi.

Cum am zis si mai sus la 15 ani, tu tot o fetita ramai, iar faptul ca te agiti pentru o persoana, care nici nu stie de existenta ta arata destul de multa imaturitate.

Si zi-mi si mie cu ce te deranjeaza pe tine ca eu sau altii facem misto de JB. Cum unii il plac, asa il si displac altii.

Tu cu gusturile tale si fiecare cu al lui, nu esti avocatul lui JB si mai mult de faptul ca demonstrei ca esti obsedata/disperata, nu demonstrezi nimic.

Chiar daca nu ascult si nu ma intereseaza de JB, numai ca sa-i enervez pe cei ca tine merita sa fac miso de el.

Si asa de curiozitate, ca cica nu esti fana, ce e aia Belibera?

Gradu 2 de obsesie?big grin

Serios, nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, fiecare cu gusturile lui si chiar sunt curios ce e un/o Beliber.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Faima...Mai bine un sarantoc, decat o rozatoare pitigaiata ce canta despre nimic.
Moarte lui Beaver!

| CautNume a răspuns:

Nu-mi pasa de faima penibilei Justin Bieber.Nu sunt invidioasa (cauta in dex ce inseamna gelos).Nu-mi pasa cate vizualizari au jegurile ei.Nici nu-mi pasa ce crezitu.Consider-o in continuare un zeu si lasa-ne in pace pe noi, cei ce facem diferenta intre muzica si gunoi.

| BadResonance a răspuns (pentru Rumi):

Draga fata matura, pentru ca iti plece de o anumita vedeta nu inseamna ca nu esti matura! Si sunt si eu curioasa :Ce aveti bree cu JB? Doar pentru ca este mai tanar de cat alte vedete nu inseamna ca trebuie sa fie facut in tot felul! No?! Fiecare vedeta este in felul ei! Asa si el! Nu te mai crede atat de matura ...crede-ma.Fiecare are in el un strop de imaturitate si daca esti mai mic de 12 ani inseamna ca esti inca un copil!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OK, OK … nu sunt o mincinoasă așa că voi recunoaște … nu am 15 ani … dar nu e treaba voastră să știți câți am ani am!
Și da … sunt imatură dar mă doare în cot de ce credeți voi așa că, pa, pa!

| Rumi a răspuns (pentru BadResonance):

Da, dar sunt un copil care stie sa aprecieze muzica, nu pe orice fitos care se crede buricu Pamantului, si care nu se agata de orice prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZambetulNebuniei):

Poi ca să te lămuresc … Beliberi sunt fanii lui Justin pentru totdeauna!
Și da … gradul 2 de obsesie!

| denyloveyou a răspuns:

Buna intrebare asta ma intreb j eu mereu ce aveti cu justin bieber ce drk va facut nu inteleg

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru denyloveyou):

Știu … vrei să vezi ceva amuzant cu Justin?
Caută Justin Bieber Wink, Nod, Smile și să - mi zici dacă ți place!

| VladMtg a răspuns:

Nu am nimic cu el dar este dovada clara si evidenta a esecului umanitatii si a prostiei generatiilor tinere.
Comparal pe Biberon cu Michael Jackson care era starul anilor lui. Compara versurile, compara vocea, compara spectacolul.
El singur se denumea Cobain al generatiei noastre asa cum esti tu Madona generatiei noastre, normal ca are hateri fetita :*.
Muzica lui nu inspira nimic si nu incita nicio stare e doar muzica de duzina pentru masa.Normal ca oamenii cu putin creier sunt zgariati pe timpan cand il aud pe copilasul acesta care fura popularitatea care o merita tineretul cu adevarat talentat.
Maturizeaza-te ca eu sincer nu cred ca atunci cand o sa ai o familie o sa asculti JB cu sotul tau(decat daca amandoi sunteti la fel de mediocri si de inteligenti)... daca macar o sa ai unul.
Si daca vrea sa nu mai fie numit gay sa nu se mai imbrace, comporte si sa cante ca unul...
Numai bine big grin

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing
Cred ca mie mi-ai raspuns. Spun cred, pentru ca mie nu imi arata cui i-ai raspuns la coment. Imi arata: "Beliberforeverhaterstalktomyhand explică:"

Multi inainte, indiferent cati ani ai!

Asta e si ideea, sa te doara in cot de ce zic restul.
Ma bucur ca ai inteles.

Si totusi, ce e o/un Beliber?