anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce doamne ferește. ce aveți bă cu Justin Bieber?
Sunteți geloși pe faima lui?
Eu am vrut să îmi pun photografia cu JB!
aveți voi ceva cu el?
V - a făcut ceva?
Aștept răspuns să vesdem câți hateri sunt aici și câți beliberi sunt aici!
I will be forever a Beliber!

Răspuns Câştigător
| BadResonance a răspuns:

Poate vocea lui seamana cu a unei fete dar in rest canta frumos.Iar celor care nu le convine faptul ca este o vedeta frumoasa mai bine sa-si tina parerile de rau si invidie pentru ei insisi.Si daca vrea sa scrii "photografie"
in loc de fotografie, este alegerea ei! Asa ca nu va mai luati de catre ea ca nu cantati mai bine decat el! Sincer eu nu sunt fan dar sunt foarte impresionata de cum canta si credeti-ma ca el a avut multe probleme in familie(din cate am auzit) si-si iubeste mult mama iar zvonul ca el ar fi cu Selena nu are o temelie rezistenta! Asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa il criticati.Macar daca ati fi mai talentati decat el ati putea spune tot ce vreti despre el.
Respect fata de el! Atat am de spus!

83 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZambetulNebuniei):

Bellatloverforever este Beliberforeverhaterstalktomyhand adica eu!

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok...Mersi, pentru lamurire!

| venomPaul a răspuns:

Justin BIBI e un fraier amu i so ingrosat vocea rolling on the floor))))))

| BadResonance a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Beliberi sunt fani forever JB

| Andreea2606 a răspuns:

Mie imi place Bieber...e super dragut

| Nickname1890 a răspuns:

Nu am nimic personal cu el, dar nu are voce iar melodiile lui sunt groaznice (dupa parerea mea)

| DenisIonut01 a răspuns:

Sunt gelosi ma big grin

| Zuzazozo a răspuns:

Nu am nimic cu el, dar pur si simplu nu-mi place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DenisIonut01):

Mi - am dat seama …

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Vad ca va feriti sa spuneti lucrurilor pe nume doar pentru ca intrebarea a fost pusa de un ( adica o ) beliber.Frate, eu il urasc pe Justin Bieber din toata fiinta mea. De ce? Ce am cu el? Simplu! Omoara orice forma de inteligenta care ii asculta melodiile de mai mult de doua ori.Neuronii mei s-au simtit atacati cand am dat drumul acum ceva ani la radio si am auzit acea balbaiala '' Baby, baby ohh'''.
Mi se pare ca nu esti serios sau serioasa cu intrebarea ta. Normal ca avem ceva cu el : Ne tampeste toate generatiile urmatoare.Si draga stai chill ca nu ma doare pe mine de faima lui. Sa si-o bage intr-un loc specific.
In plus, de ce nimeni nu e gelos pe faima lui Mozart, ah? Sau stai ca asta-i mort, altul: de ce nimeni nu e gelos pe faima lui Joe Cocker? A da, pentru ca nu arata bine.
De aici tragem concluzia ca tu si alti beliberi traiti in ipocrizie, judecand oamenii dupa criterii irelevante in muzica.
In ultimul rand, iti spun ceva, eu am o problema care poate fi considerata personala cu acest copil deoarece a contribuit la prostirea generatiei mele cat si a generatilor urmatoare fapt care ma face sa il detest.
I will kill as much belber's dreams as i can.

| ReiVaN a răspuns:

Nu suntem gelosi pe faima lui, dimpotriva, la inceput in melodia Baby falsa si avea o voce de fetita.
eu unul nu-l agreez pentru ca e un produs al masoneriei menit sa prosteasca copii fara ratiune.
mie nu-mi place, deci il ocolesc, sunt multe persoane talentate care nu sunt promovate excesiv cum e el.
mie nu-mi plac fanii lui extremisti, aia care spun ca niciun cantaret din lume nu canta ca el si ca e cel mai frumos baiat din lume...
cand am vazut la un video pe YT un comentariu al unuia care spunea ca mari legende ale muzicii sunt niste nimicuri pe langa el a incoltit ura mea pentru fanii extremisti ai lui.
si chestia cu bleibar? serios? ce dracu e aia?

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

'Ai de capu' tau, ce fatalau esti.

| AnonymousV a răspuns:

El e gay lesbi daca ati observat

Răspuns utilizator avertizat
| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns:

Eu il ador pe Justin, am 15 postere cu el, am citit ore intregi despre el si am fost nervoasa ca unii cocalari isi bat joc de el.Am pc-ul si leptopul pline cu melodiile lui.Eu ma bucur ca am descoperit o persoana care este de aceeasi parere ca mine:*!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DuuuDiiiiXXXXX):

Și eu sunt bucuroasă … de unde ai găsit postere cu el?

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu le-am cumparat pentru ca nu gasesc! Le-am primit:d

| DuuuDiiiiXXXXX a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu le-am cumparat pentru ca nu am gasit, ci le-am primit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DuuuDiiiiXXXXX):

Acea persoana locuieste in America?
Eu strâng bani pentru un album, Believe, de fapt, deja îi am, abia astept!

| Prunela a răspuns:

Folosind "photografia" pentru ca sa scrii fotografie e prea "mainstream" *aici e o aluzie SUBTILA la faptul ca e penibil sa folosesti intr-un enunt in romana, un cuvant in engleza*

| Roxana_Ioana_1999 a răspuns:

Mie imi place si chiar nu am nimic cu el
Sunt de acord cu tine si chiar cred ca unii sunt gelosi pe el + ca daca nu il cunoaste, nimeni nu poate sa il insulte sau sa il critice atata timp cat NU il cunoaste acea persoana

| iLovePizza51 a răspuns:

Doar ca i-a frant inima lui Selena, de atunci am ceva cu el, nu merita asta.