| Silviu_7167 a întrebat:

Ce parere aveti despre albumul Rebirth al lui Lil Wayne? E bine ca s-a dat pe rock? big grin Rog sa raspunda doar ce-i carora le place cum canta.

8 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

!? Care e rostul sa ceri parerea celor de pe site-ul asta, daca tot ce vrei e sa se fac auziti doar cei care sunt de acord cu tine? Nu te inteleg...

| Silviu_7167 explică:

Ha... Ma refeream la cei carora le place cum canta rap si ce parere au despre aceasta schimbare. Am mai intrebat asta pe alt site, iar unii au postat comentarii de genul "e varza... canta ca o scartaitoare " laughing. Deci poate acum ti-ai dat seama la ce ma refer.

| Silviu_7167 explică:

Daca totusi vrei sa lasi un comentariu, lasa, insa nu ma deranja cu declaratii de genul "e varza, nu-mi place" etc. fara argumente!

| nobody_7406 a răspuns:

Iar eu rog sa scrie pe acest site doar "ce-i" care stiu gramatica limbii romanehappy

| Good Cat a răspuns:

Nu imi place. Il prindea mai bine ce facea inainte.
Dar vad ca e o moda - manelistii se dau pe rock, hip-hop, ceilalti invers si tot asa.

Si legat de limba romana... lasa ca sunt multi care "e" varza la acest capitol.In plus eu cred ca a fost o greseala cu acel "ce-i".

| Silviu_7167 explică:

Ha... Chear are talent la rock orice ati zice voi big grin

| Silviu_7167 explică:

Mda, stiu am gresit cu acel "ce-i". straight face Da nu mai stiu sa editez intrebarea straight face.

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Da il ador e minunat am aceleasi pareri ca ale tale dar le las in mister sa descopere si cei care nu le plac albumu