| cristinutz a întrebat:

Ce parere aveti despre trupa one direction? Eu pur si simplu ii iubesc, si m-am saturat de hateri astia care zic ca sunt gay, si daca va place trupa, care este preferatul vostru?

Răspuns Câştigător
| agirll a răspuns:

Harry&Zaynhee hee

Nu-i baga in seama, lasa-i sa asculte Fuegolaughing

winking
Da-le paceehappy

happy

42 răspunsuri:
| cristinutz explică (pentru OmulĂla):

Daca tot dai meditatii asa pe gratis, nu-mi faci si mie tema la romana? big grin

| cristinutz explică (pentru OmulĂla):

Nu stiu care ii retardatul aici pentru ca daca nu erai asa prost iti dadeaii seama ca eram sarcastica. http://cdn.superbwallpapers.com/......00x250.jpg

| OmulĂla a răspuns (pentru cristinutz):

Pare-se că într-adevăr nu știi care e retardatul. Dacă intrai în limitele normalului îți,, dădeaii" seama că ești atât de idioată încât NU mai ești în poziția de a face pe sarcastica. Evident că am observat încercarea ta (eșuată, așa cum este) de a fi amuzantă, dar unicul lucru amuzant în legătură cu tine este că nu îți dai seama că atunci când ești proastă... nu faci decât să pari și mai proastă prin glume nereușite. LOL, îți dai seama că orice om sănătos la dovleac care îți citește comentariile emană prin toți porii dorința de a te anestezia, nu?
Hai, gata. Nu știu de ce m-am oprit p-aici, mama voastră de copii agramați.

| Чернобыль a răspuns:

Eu ii urasc si nimeni nu imi va schimba parerea despre ei.Si sunt gay(la fel, nu imi voi schimba parerea).
Eu ascult rock si metal(muzica adevarata).

| Чернобыль a răspuns (pentru Indestructible):

Tu chiar ai dreptate!
Aia chiar ca sunt niste gay.Si sunt niste jeguri penale.

| QueenBtheVampire a răspuns:

Eu sunt Directioner si my fave is Niall. Auzi nu mai baga in seama toti retardatii aia de haiteri. Dai dracu in manelele lor

| Alinaaa333 a răspuns:

Harry si Niall. Pai cam sunt extrem de enevanti aia care zic de ei chestii care nu sunt adevarate. Adica ok, mai fac prostii, dar asta pentru ca sunt buni prieteni si oricum au atati atatea adimiratori si admiratoare incat nu mai conteaza ce fac. Si eu ii iubesc. Crde-ma. happy agirll are dreptate!

| LorenaNey a răspuns (pentru BrokenArrow):

Vorbesti de parca ai sti tu ce-i muzica laughing)))

| harrystylesloveya a răspuns:

Heii si mie imi place 1D, de fapt ii ador iar preferatul meu este Harry.

| harrystylesloveya a răspuns:

1.ei nu sunt gay nici la figurat, nici homosexuali nu sunt.
2. Daca ii place 1D, ce va pasa? ei asta ii place sa asculte.Lasati-o in pace.Ce daca asculta 1D? Si eu ascukt, ba chiarador trupa aia ok? Acum ce o sa faceti? O sa imi faceti hate si mie, normal.Ca dc nu?