Daca tot dai meditatii asa pe gratis, nu-mi faci si mie tema la romana?
Nu stiu care ii retardatul aici pentru ca daca nu erai asa prost iti dadeaii seama ca eram sarcastica. http://cdn.superbwallpapers.com/......00x250.jpg
Pare-se că într-adevăr nu știi care e retardatul. Dacă intrai în limitele normalului îți,, dădeaii" seama că ești atât de idioată încât NU mai ești în poziția de a face pe sarcastica. Evident că am observat încercarea ta (eșuată, așa cum este) de a fi amuzantă, dar unicul lucru amuzant în legătură cu tine este că nu îți dai seama că atunci când ești proastă... nu faci decât să pari și mai proastă prin glume nereușite. LOL, îți dai seama că orice om sănătos la dovleac care îți citește comentariile emană prin toți porii dorința de a te anestezia, nu?
Hai, gata. Nu știu de ce m-am oprit p-aici, mama voastră de copii agramați.
Eu ii urasc si nimeni nu imi va schimba parerea despre ei.Si sunt gay(la fel, nu imi voi schimba parerea).
Eu ascult rock si metal(muzica adevarata).
Tu chiar ai dreptate!
Aia chiar ca sunt niste gay.Si sunt niste jeguri penale.
Eu sunt Directioner si my fave is Niall. Auzi nu mai baga in seama toti retardatii aia de haiteri. Dai dracu in manelele lor
Harry si Niall. Pai cam sunt extrem de enevanti aia care zic de ei chestii care nu sunt adevarate. Adica ok, mai fac prostii, dar asta pentru ca sunt buni prieteni si oricum au atati atatea adimiratori si admiratoare incat nu mai conteaza ce fac. Si eu ii iubesc. Crde-ma. agirll are dreptate!
Heii si mie imi place 1D, de fapt ii ador iar preferatul meu este Harry.
1.ei nu sunt gay nici la figurat, nici homosexuali nu sunt.
2. Daca ii place 1D, ce va pasa? ei asta ii place sa asculte.Lasati-o in pace.Ce daca asculta 1D? Si eu ascukt, ba chiarador trupa aia ok? Acum ce o sa faceti? O sa imi faceti hate si mie, normal.Ca dc nu?
PιxιeLovesYa întreabă:
Liviuu333 întreabă: