Există ceva care văd în modul în care te uiţi la mine nu există un zâmbet, nu există un adevăr în ochii tăi, dar un mod neasteptat în această zi neaşteptată ar putea să spun acest lucru este în cazul în care fac parte acesta este de tine am iubit toate de-a lungul a lui nu mai multe mister este în cele din urmă clar pentru mine sunteţi acasă inima mea căutat atât de mult timp şi este te am iubit toate de-a lungul acolo au fost ori am alergat la ascunde frică să arate partea cealaltă Alone în noaptea fără tine, dar acum stiu doar cine sunteţi şi ştiu că vă ţineţi inima mea în cele din urmă acest lucru este în cazul în care fac parte este te am iubit toate-a lungul ei mister nu mai este în cele din urmă clar pentru mine tu esti acasă inima mea cautat pentru atât de mult timp şi este tu am iubit-toate a lungul peste şi peste I 'm umplut cu emoţie dragostea ta, acesta se grabeste prin venele mele şi eu sunt umplute cu dulce devotamentul aşa cum am, am uita în faţa ta perfecta este nici un mister mai mult este în cele din urmă clar pentru mine sunteţi acasă inima mea căutat atât de mult timp şi este te am iubit este te am iubit aceasta ïs tu au iubit de-a lungul tuturor
anonim_4396 întreabă:
CokoStar întreabă: