| alexia98 a întrebat:

Cine stie dca justin bieber are iubita?

Răspuns Câştigător
| ALICE2CRISTINA a răspuns:

Bai nu fiti nesimtiti, fata a intrebat pentru cultura ei generala! Si ce daca intreaba, nu are voie? Sunteti cam nesimtiti cei care au spus ca vrei sa fii tu iubita lui Justin! Si da, iubita lui e Selena Gomez, pe care o iubeste chiar mult!

13 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Oftica-te si cumpara-ti o funie.

Răspuns utilizator avertizat
| Mihaelaa98 a răspuns:

AREE.eu stiu are pe fata aiai cu care a jucat in videoclipul "Baby"
SCria in popcorn sau bravo parca dar sunt 100% sigura laughing

| Narcis2007 a răspuns:

Banuiesc ca vrei tu sa fii aiarolling on the floorrolling on the floor

| sweettyyyy a răspuns:

Nu, nu are intre el si fata ceea in video "baby"...sau sarutat odata, si asta a fost un simplu sarut...asa a spus JB`!
A spus ca a simtit nevoia sa o sarute, ca si orice baiat de 16 ani`!
Sunt prieteni buni doar in continuare`!
Si ambii au spus ca mai mult decit o prietenie nu este`!

| sweettyyyy a răspuns:

Mhn24deSărbători--->Tu oare odata o sa-mi da-i pace? Sau ai sa urmarestitot timpul ceea ce fac, si ai sa comentezi`?straight face

| CapitanuSemafor a răspuns:

Hai ma, cum sa aiba iubita, nu o fi lesbiana doar. Prograbil are un iubit, dar ea are abia 8 ani si are o "cariera" in fata, nu are timp de iubitiwinking

| Elyy_1788 a răspuns:

Nu!
Nu are iubita!
yeeyy!

| GFantastikBaby a răspuns:

Da, Selena Gomez. Am citit ca se intalnesc si ca sunt impreuna. uite aici: http://www.mtv.ro/......erie-foto. In orice caz, nu le sta asa de bine... Dar se vor desparti pana la urma, stai linistita... :)

| cagulatu a răspuns:

Are. Ce? Vrei tu sa fii iubita lui? Sansele tale sunt cu minus( Mai mici de 0 ) daca pot spune asa laughing

| alexa21_7276 a răspuns:

Nu are prietena aia jasmine a zis ca nu il place de el, selena a zis ca il intereseaza justin si se pare ca momentan justin e singlecrying

| mariaambrus a răspuns:

Hai ma nu mai punetzi numele meu de twitter si poza mea ca eu nu as pune intrebari asa stupide si draga alexia nu te mai preface ca esti eu ca nu esti! si spune-i si lu tudor
asta!

| alexia98 explică:

Nu, dar am citit in bravo ca nu o mai vrea.

Întrebări similare