Am citit totul si nu stiam lucrurile cu alejandro dar stiam si mi-am dat seama ca este satanista si am mai citit de unde va dar nu din documentarele tale ca gaga cica tot viseaza prostii care o face sa isi inspire videoclipurile si cica fantome care ii spun sa se sugrume si sa isi taie venele ca familia ei sa fie fericita si sa poata sa isi traiasca viata. Acum nu stiu daca o fi adevarat sau nu?
Si ce daca e satanista? Fiecare cu orientarea lui religioasa. Si nu, pentru mine nu este deloc < cool >.
De alta data cand postezi un link incearca sa nu mai scrii nimic dupa el, sau pui " SPATIU". mersi.
Lady GaGa NU este satanista. A facut scoala catolica de fete, hallo! Ceea ce face ea nu inseamna "satanism", ci blasfemie . SI totusi, ce este asa de grav? Prostiile alea de pe lumeata.com sunt niste aberatii. Sorry, dar nu cred ca GaGa este satanista, ever!
Si ce vrei sa zici cu intrebarea asta? Nu cred ca e problema ta sa-i judeci pe altii sau sa judeci gusturile altora.
Sti de iluminatti? credeam ca doar eu si varamea stim. oricum stiu mai multi cantareti care sunt sub influenta lor.
CokoStar întreabă: