| GreenBubbleLove a întrebat:

De ce va place Milan Stankovic?(pentru cei care il plac)big grin... apropo, eu sunt inebunita dupa el:X

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Mi-a placut foarte mult si piesa Serbiei, si interpretul, si felul in care arata, felul in care s-a prezentat pe scena eurovisionului... thumbs up N-am ce sa zic in defavoarea lui. Chiar e tare tipu'! applause Foarte dulcic si cu un chip angelic. Bravo lui! applause

11 răspunsuri:
| Iuliaana a răspuns:

E superblove struck. A avut o mel frumoasa la eurovision, hazlie care, atunci cand o ascultai te binedispuneahappy Toate melodiile sale sunt adorabile, are un zambet love strucklove struck:*. Pacat ca nu stie lb romanalaughing, si pacat de noi ca nu stim sarba:d. Nu e gay OMG! inainte a avut o frizura si mai dragutsahappy E ff tarehappy

| Rukhsandra a răspuns:

E frumusel big grin

| Slavic a răspuns:

Este foarte dragut.Si canta foarte bine. Mie imi place.

Si a avut o melodie ritmata.Cum am mai spus mie mi-a placut foarte mult. :*

| RecycleBin a răspuns:

E ffft dragut, chiar daca pare putin gayuts.sii imi place si freza lui si are o fata gen putin chinez, si e dragut si voce fain are

| xxxxxlovexxxxx a răspuns:

Pentru ca este superb! Este frumos,talentat,are o voce de invidiat,este blond,este fecioara,canta bine si aa, da, e frumos! SI eu sunt inebunita dupa el! Si arata de parca ar fi cazut din cer!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e un tip foarte dragut il ador am multe poze cu el si in fiecare zi ma uit la ele... iar melodiile lui sunt super tari il admit si mi se pare super dragut cum vb engleza. la eorovision a fost cel ma tare love struck kiss big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mia placut si cum canta... si fata lui, are asa un chip de fata si zici ca e tuns cu castronu oricum misto tipu sim mai e si frumos.
cui ii place si piesa lui SOLO sau Faje?(face) sunt misto si mel alea... misto si videoclipul la face
oricum sunt innebuita dupa ell

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place enorm Milan! Ador vocea si stilul lui! love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci este cel mai dulce baiat p caree il cunn` :X:X
Ii adOr stilul, mai ales cum se imbraca si parul...

| Daniela_3337 a răspuns:

Il iubesc. Imi place totul la el.love struck

| missy_3341 a răspuns:

Imi place ca e mai ciudat, adica e mai deosebit decat ceilaltzi artisti, are voce si nu stiu, e super simpatic...ca sa nu mai spun ca arata traznet! :X:X

Întrebări similare