| Cathy_5203 a întrebat:

Este adevarat ca Lady Gaga are 1, 55 m inaltime? Ma mir foarte tare pentru ca la televizor pare foarte inalta si nu are cum sa fie asa mica, pentru ca eu am 12 ani si am 1, 62 m inaltime. Cel mai convingator raspuns primeste fundita!big grin

Răspuns Câştigător
| PisuCluj a răspuns:

Da are 1. 55 dar datorita tocurilor ei exagerat de mari pare inalta http://www.myidol.ro/......ciale.html si chiar nu este inalta.

17 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, este adevarat, are doar 1. 55 m. Oarecum o deranjeaza si pe ea asta si recunoaste ca este ajutata sa para mai impunatoare cu ajutorul unor efecte speciale realizate pe calculator.In clipuri zic.Nu toti sunt crestem inalti vorba aia.Bafta!

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Citeste aicia si poate ca o sa ati dai seama :D
http://www.myidol.ro/......ciale.html

| Petronela a răspuns:

Nu cred

| loredana2012 a răspuns:

Da, e adevarat ca are 1, 55.La televizor pare mai mare deoarece poarta tocuri imense.Chiar s-a impiedicat recent din cauza lorlaughing

| T30D0RA a răspuns:

Si eu am vazut intr-o revista. E adevarat, Lady Gaga are 1, 55 m inaltime. Si nu numai ea.

| Necunoscută a răspuns:

Chiar că e foarte scundă. Se zvoneşte că are între 1, 55 si 1, 57happy

| DmnProfesoara a răspuns:

Da in realitate e fff mika.Shi cred ca deastha poarta mereu niste platforme uriase, sau se imbraka extravagant.Cred ca ea se considera o fata cu multe defecte si de aia isi pune haine, nu stiu, ciudate.si,sincer,o vad mereu cu palarii sau cu esarfe ca sa-i acopere fata.

Oricum o respect pe Lady GaGa pentru cum canta, curajul ei si pentru ca nu s`a trasformat intr-o fitoasa chiar daca` e faimoasawinking

| YoungSteve a răspuns:

Avand doar 1, 55 metri inaltime, Lady GaGa recunoaste ca este ajutata sa para mai impunatoare cu ajutorul unor efecte speciale realizate pe calculator.

GaGa spune insa ca toate vedetele care masoara mai putin de 1, 70 metri folosesc aceste efecte, dar ca refuza sa recunoasca acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi orice om care apare la televizor pare altfel decât este în realitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Christina Aguilera are cam aceeali înălţime, 1, 56 şi e recunoscută oe plan mondial pentru vocea ei.
Kyle Minogue are doae 1, 52 şi e renumită ca fiind femeia cu unele dintre cele mai frumoase picioare din lume laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna are 1, 60 si este votata de barbati ca fiind cea mai sexy femeie din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna are 1, 60 si este votata de barbati ca fiind cea mai sexy femeie din lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bine acum voi toti credeti ca toata lumea e asa de inalta se vede ca ai doar 12 ani dar mai spun si ca are 1 57 asa are si shakira am vaz pe un site ca lady gaga are 1 55 la cele mai scunde vedete da bine la televizor fac sa arete mai inalta si tu nai de unde sa stii dar e o prostie ca toti nu cred povestile astea pentru ca nu toatalumea poate fi inalt asa ca laura mai gandeste-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe site dat de biutza am vaz ca are 1 57 dar pe un site la cele mai scunde vedete scria ca are 1 55 dar daca scria in revista atunci asa poate fi ca pe internet ne mai zapacim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se pare ca e inalta dar e scunda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga uita-te ce zicea Lady Gaga la unul din interviuri, ca foloseste compiuterizare, cu efecte prea intaltare si alungirea picioarelor,

| Byutsa00 a răspuns:

Nume real: Stefani Joanne Angelina Germanotta
Data nasterii: 20 Martie 1986 (24 ani)
Zodia: Pesti
Locul nasterii: New York, SUA
Status marital: necasatorit
Inaltime: 1, 57m
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: blond
Educatie: Scoala Catolica Convent of the Sacred Heart; Tisch School of the Arts (New York University)
Site oficial: www.ladygaga.com

Deci este adevarat :)
Cam pe majoritatea forumelor scrie la fel... 1, 55-1, 57 :)
Chiar daca la tv pare mai inalt nu e;) si tu ai 1, 62 la 12 ani... Nu toate vedetele sunt "perfecte" asa cum par :)