| PrinceOf a întrebat:

Hey TPU...am scris un cantec..rap ce parere aveti de el? Va rog nu ma criticati daca am gresit ceva si doar sa imi ziceti ce am gresit: Noi mergem la bataie Sa dam cu pumni si cu picioare, Daca te vei lua de mine Trebuie sa platesti in rime. Bataie e tot ce vrem Nu trebuie sa ne chemi, Poti sa aduci pe ori si cine Mie tot nu mi-e teama de tine.... Gasca mea e tare-n gura Dar si la bataie e buna, Ea nu poate sa stea Fara sa bata pe cineva!. Daca esti in stare Vino la bataie! Sa vad daca poti Tu sa ii bati pe toti!

15 răspunsuri:
| TheStory a răspuns:

Nu prea sunt bune versurile dupa parerea mea.
Voi alte subiecte pentru rap nu gasiti in afara de bataie, droguri si smecherie.
Pe bune, scrie despre lumea asta in care traim. Eu asta fac.

| PrinceOf explică (pentru TheStory):

Am scris unu acum despre lumea in care traim...sa o pun?

| TheStory a răspuns (pentru PrinceOf):

Las-o asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destule porcării în România, nu mai veni şi tu cu altele.

| XBrunetteX a răspuns:

Lasa-te de treaba, frate. Asa-zisi "rapperi" se gasesc pe toate drumurile. Penibil...

| PrinceOf explică (pentru XBrunetteX):

Nu am zis ca sunt un rapper sau ca as vrea sa fiu doar am scris un cantec pentru ca nu aveam ce face si voiam sa aflu parerea voastra si P.S nu am zis sa ma criticati

| XBrunetteX a răspuns (pentru PrinceOf):

Frate,daca nu vrei critici, de ce naiba mai ceri pareri? straight face
Da-o dracu'...
Nici TU nu stii ce vrei. Las-o balta.

| Mokaxoxo a răspuns:

Nu e prea rau, dar nici cea mai buna melodie nu e.Ar trebui sa scrii despre viata si problemele ei.
P.S. Tatal meu e muzician si scrie si cantece, deci stiu si eu cate ceva.

| Tiky04 a răspuns:

Destul de bun

| Alexandru_Baciu_1989_21dw a răspuns:

Nu e foarte bine compusa in sensul ca subiectul a fost de multe ori abordat si enerveaza oamenii. incearca sa abordezi alte subiecte. marii rapperi s-au inspirat din durerea, suferinta si lumea rea in care traiau, astfel luptand contra acestor lucruri prin melodia lor. rappul adevarat vorbrste despre nedreptate nu despre batai intre gasti. oricum iti urez succes.