Hmm...let me think.Nu cred ca pot sa aleg pe unul dintre ei, pentru ca toti sunt diferiti si speciali. Daca ar fi sa o luam asa, cred ca l-as alege pe Harry, pentru ca el mi-a atras primul atentia.Imi place mult cum arata(evident),ca e sensibil,are o personalitate vesela,deschisa,are o voce superba si nu tine cont de varsta,if you know what I mean
. Totusi,de multe ori stau si ma uit si la Niall,care e un mancacios adorabil, la Louis, care are niste glume super tari, la Zayn, care are asa o aura misterioasa si la Liam, de care imi e mila din cauza problemelor de sanatate pe care le-a avut cand era mic!
Hey ![]()
Nu ascult prea mult One Direction. Adica nu sunt obsedata de ei.
Si de ales un baiat dragut din trupa ![]()
Pai cam toti mi se par draguti.Dar daca ar fi sa aleg unul care imi place mie cel mai mult.L-as alege pe Niall Horan. Findca are niste ochi foarte frumosi
Cam atat
Păi nu sunt obsedată de ei, numai pe ei să-i văd şi alte prostii. Dar dacă a-şi alege ar fi Louis ori Liam ori
Hey!
Păi
, la început nu prea îmi plăcea deloc de ei. Dar, am citit pe net povești despre ei, și mi-a atras atenția Zayn. Adică, el vrea să pară genul de băiat „bad boy", când, de fapt în fața camerelor e așa de timid și drăguț
.
Și fericirea mea, este că mi-am luat și tricou cu ei
. Îi iubesc pe toți. Au voci speciale, și, pot să zic că este cea mai bună trupă, și îi mulțumesc Domnului că ni i-a dat în cale.
Te pup
.
Niall James Horan perfecţiune totală. Cred că m-am îndrăgostit, pe bune.
Îmi place felul lui, faptul că mănâncă mult, şi îi place fotbalul, şi cântă la chitară, şi e sensibi.
Sper să nu se schimbe, şi sper să nu fie prea curând într-o relaţie cu Lovato.
God, help me please!
Karla201 întreabă: