| cosima11 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=KcoSDerHpoE ascultati asta va rog si spuneti-mi o parere. e vorba despre MAMA in general. :X :(

7 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Anonim, urasti muzica populara(nu taraneasca), oricum nu guta, salam, inna, akcent, david deejay, dj sava etc. au "crescut" Romania.
Nici mie nu imi place populara dar nu il detest si sa zic ca este muzica "taraneasca". Un pic de respect si pentru acest gen de muzica.

| Dannyjj a răspuns:

Mi-am luat un vot stupid la raspunsul meu de mai sus, cred ca un fan de al lui justin biberon sau hanna montana mi-a dat acel vot, dar las ca ei la nunta asculta hana montana sau justin bieber laughing

| Libelle a răspuns:

Muzicaa populara, ma mir ca se mai asculta si genul asta.
mamele tebuie apreciate si vine un moment in care realizezi chestia asta, atunci te mai regasesti in melodii, dar nu sunt tocmai genul meu.
rar sa ascult muzicaa popularastraight face

| TeodoraCucerzan a răspuns:

Muzica populara este genul de muzica care reprezinta Romania, adica aici o aparut.r trebui sa aveti putin respect.io nu ma omor dupa acest gen dar mno.sunt solita in corul scoli si cant astfel de melodii...aceasta melodie este foarte expresiva este vorba despre cea mai minunata persoana din lume MAMA.astfel de melodii ma ating la slufet.cand ii vorba despre mama mea nimic nu-mi sta in cale. o iubesc din tot sufletul meu:X:X:X::*:*!

| micurutza2005 a răspuns:

Daca a-ti avea putina cultura a-ti aprecia mai mult folclorul tarii noastre si obiceiurile noastre frumoase pe care le apreciaza alte tari in loc de noi fiecare gen de muzica are farmecul ei si asa cum va plac alte genuri ar trebui sa o apreciati si pe asta populara pentru ca nu e taraneasca e de petrecere e de distractie te animeaza si te face sa mergi la dans e cea mai frumoasa muzica populara noastra fata de populara altor tari, incercati sa o intelegeti si sa o ascultati putin, e mult mai valoroasa decat toate manelele copiate si inspirate din alte tari si obiceiuri si cantate de rromi, populara e cantata numai de romani si poate de aceea nu va place, dar e frumoasa si ne reprezinta tara noastra, mie imi plac toate genurile de muzica in general printre care si populara, asa ca mai ascultati si alte genuri cum ar fi aceasta si o sa vedeti ca nu e chiar asa de urata si taraneasca happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca urasc muzica taraneasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa rau... asta e ca si piesa aia: "cine'o dat cu piatra'n buna' sa'i mai f. ta ink una" laughing scuze da nu m-am putut abtine