| Cory89 a întrebat:

In fiecare dimineata cand ma trezesc, am in gand o melodie (in fiecare zi e diferita)...Azi de exemplu m-am trezit avand in gand melodia lui "John Lennon-Imagine". Vi se intampla si voua sa patiti chestia asta? confusedhee hee

Răspuns Câştigător
| Lora_6439 a răspuns:

Da, tuturor ni se intampla. Eu de dimineata m-am trezit cu Holograf - Fara ea. Cred ca depinde de starea de spirit. Subconstientul face toata treaba.

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Si mie mi se intampla. Nu doar astfel. Cateodata ma plimb pur si simplu si imi vin in minte unele melodii. Le fredonez in gand cu placere dupa care imediat cum pot le ascult. De obicei insa cand ma trezesc am in minte o situatie anume care ma preseaza, fie ca e ceva ce trebuie sa fac acum, fie ca e ceva ce tine de un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

| Aero a răspuns:

Toata lumea pateste asta. e ceva normal. si as zice ca de multe ori, placut si relaxanthappy te face sa uiti de griji.

| Helvete a răspuns:

Da. Mereu. In fiecare dimineata imi vine cate-o melodie in minte, si imi vine sa o cant toata ziua sau sa zic versurile respective care mi-au venit in gand dimineata, cateodata obsesiv laughing Deci nu esti singura careia i se intampla asta. happy

| Anduciu a răspuns:

Da! Ma trezesc cu o melodie in minte, o ascult doua zile in continuu, dupa care trec la alta.Si tot asa...

| Alphawolf a răspuns:

Si mie mi se intimpla destul de des. In momentul asta ascult John Lennon - Imagine... din cauza ta!

| gloria a răspuns:

Da:D azi cand m-am trezit cantam melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=kH262w7Chr8 dar grav a fost acum cateva zile cand chiar nu iesea o melodia din cap:| adica asta http://www.youtube.com/watch?v=U5ddDfl7GEs =))=))

| anonzone a răspuns:

Daaahee hee eu de obicei ma trezesc cu o mel in japoneza sau cu "running up that hill-placebo sau running up that hill-within temptation cas 2 variante sau ma trezesc cu mel aia ...cumse numea, a da, THE MAN WHO CAN'T BE MOVEDhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... Dar eu cand ma trezeam aveam in cap aceeasi melodielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea...cand ma trezesc, ma framanta faptul ca n-am dormit mai mult. Apropo, buna melodiahee hee, mie imi place si varianta lui Avril (desi nu prea se compara).

| elly_2808 a răspuns:

Da, de multe ori nici nu pot dormi din cauza ca imi vine o melodie in cap. E foarte ciudat dar nu te ingrijora, e un lucru omenescwinking