Manelele sunt viata mea. N-as putea trai nicio secunda fara muzica(?) marilor maestrii(?) ai acestui gen de atata profunzime spirituala(
) care abunda in neologisme(
) si n-as rata pentru nimic in lumea un tril de al lui Petrica din Cucuietii de Vest![]()
Manelele este viata mea si fara ele is ca un vant batut de frunza
Trebuia sa pun intrebarea la Trivia/AMuzante...
) Eu urasc manalele. A fost doar o intrebare cu aluzie la unii.Am vrut doar sa vad cine va raspunde sau cine imi va da lectii de ortografie.
Dupa stilul tau esti manelista inraita
cica :La care va place manelele "
subliniat "va place" nu e cumva "va plac"?
)Deci e pusa la "caterinCA" CA sa zic asea...
La mine nu place
La care place sa asculte
La care nu place respectele mele...
Peace!
Nuuuuuuuuuuuuuuuu!![]()
*hai cu stupidu' de la cei care asculta manele
*
Mie nu imi plac consider ca sunt intelecuale si nu au nici un rost si in plus te si tampesc ...de asta sunt asa de multi cocalari in Romania JOS CU MANEAUA ca se duce dracu tara de rapa
ps:lory1995 se vede ca asculti manele si uite dovada ca te tampesc...se scrie "va plac" nu "va place" no offense
Mie nu imi plac consider ca sunt intelecuale si nu au nici un rost si in plus te si tampesc ...de asta sunt asa de multi cocalari in Romania JOS CU MANEAUA ca se duce drq tara de rapa
ps:lory1995 se vede ca asculti manele si uite dovada ca te tampesc...se scrie "va plac" nu "va place" no offense
Nu imi plac deloc, daca as ascta manele 20 de minute as inebuni nu suport nici manelele nici manelisti.