anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La care va place manelele?batting eyelashes)

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Manelele sunt viata mea. N-as putea trai nicio secunda fara muzica(?) marilor maestrii(?) ai acestui gen de atata profunzime spirituala(rolling on the floor) care abunda in neologisme(I don't want to see) si n-as rata pentru nimic in lumea un tril de al lui Petrica din Cucuietii de Vestbig grin
Manelele este viata mea si fara ele is ca un vant batut de frunzalaughing

16 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

Huuăăă...:-&

| Ea12345 a răspuns:

rolling on the floor Trebuia sa pun intrebarea la Trivia/AMuzante...rolling on the floor) Eu urasc manalele. A fost doar o intrebare cu aluzie la unii.Am vrut doar sa vad cine va raspunde sau cine imi va da lectii de ortografie.big grin

| Dominicc a răspuns:

Dupa stilul tau esti manelista inraita

cica :La care va place manelele "

subliniat "va place" nu e cumva "va plac"?

| Angiutssa a răspuns:

laughing)Deci e pusa la "caterinCA" CA sa zic asea...
La mine nu placelaughingLa care place sa ascultelaughingLa care nu place respectele mele...
Peace!

lolita
| lolita a răspuns:

La mine plac manelele rolling on the floor

| elamit a răspuns:

Mie toate manelele imi plac, cui nu place sa nu asculte.

| rixu` e fan UCV [:x] a răspuns:

Mie nu laughing nici macar nu e muzica asta laughing

Nuuuuuuuuuuuuuuuu!rolling on the floor

*hai cu stupidu' de la cei care asculta manelehappy*

| ady_9922 a răspuns:

Mie dar mai mult acele vechi si in afara de FLORIN SALAM

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu imi plac consider ca sunt intelecuale si nu au nici un rost si in plus te si tampesc ...de asta sunt asa de multi cocalari in Romania JOS CU MANEAUA ca se duce dracu tara de rapa

ps:lory1995 se vede ca asculti manele si uite dovada ca te tampesc...se scrie "va plac" nu "va place" no offense

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu imi plac consider ca sunt intelecuale si nu au nici un rost si in plus te si tampesc ...de asta sunt asa de multi cocalari in Romania JOS CU MANEAUA ca se duce drq tara de rapa

ps:lory1995 se vede ca asculti manele si uite dovada ca te tampesc...se scrie "va plac" nu "va place" no offense

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai lori mai, cum crezi ca a ajuns costea fotbalist, daca nu dupa o manea de genu` :,, sunt mare, mare gagicar``hee hee?
N-am nimic cu manelele, dar nu prea imi face placere sa le ascult cand sunt singura sau la calculator. Cand sunt la o petrecere, hai salame, c-o zici bine rolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ahh, am uitat sa specific sad : si la petreceri, doar de-alea cu bautura si manele laughing>

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand se scrie : "La care va PLAC manelele''! mie nu sunt oribile! ascult altceva nu prostii din astea!

| GameMaster a răspuns:

Nu imi plac deloc, daca as ascta manele 20 de minute as inebuni nu suport nici manelele nici manelisti.

| corinutza_5571 a răspuns:

Mie imi plac manelele...si nu numai...

Întrebări similare