Nu te gandi la asa ceva. ai o viata de trait alaturi de cineva. profita de ea chiar daca crezi ca toate sperantele sau dus. ceva bun o sa vina cand nu te astepti. si nu. nu cred ca o mai are cineva
deci ai noroc
Sunt multe melodii cantate la pian. In legatura cu "aia care te inpinge sa te sinucizi" nu stiu la ce te referi
Sper ca nu vrei sa te sinucizi. Sunt foarte multe melodii cantate la pian, daca ai spune ceva care ar putea ajuta cautarea ti-am fi de mare ajutor.
Aia de la Tokio Hotel? Eu stiu ca numai de aia se zicea ca te indeamna sa te sinucizi...
1. Pune semnul intrebarii ca doar de aia-i intrebare.
2.Nu vrei sa ne intrebi ce-ai mancat ieri si noi sa-ti raspundem?
Asta? http://www.youtube.com/watch?v=4Z2ljWwIaHs&feature=player_embedded. chir nu stiu despre ce e vorba :|.
Fade to black metallica varianta pian.chiar daca nu e aia ti-o recomand. e o balada frumoasa.muzica nu m-a impins niciodata sa ma sinucid.este una care ma face mai mult sa rad:se cheama,, sfintit de roua suferintii''. ti- recomand si pe asta.
Am citit despre ea intr-o carte nu mai stiu cum se numea dar nu mai stiu cum se numea mai am cartea si o sa ma uit in ea dar eu nu o ascult o gasiti pe youtube
O melodie care sa te faca sa iei bac.ul nu exista? de ce trebuie sa existe o melodie care sa te faca sa te sinucizi, cand exista salam live nu pot sa imi dau seama, chiar credeti in prostiile astea?