| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Miley cyrus si hannah montana sunt doua persoane?

Răspuns Câştigător
| Nimic special a răspuns:

Nu e una singura, numele adevarat este miley cyrus si numele de scena este hannah montana.
Miley poarta peruci pe scena poate d`asta uneori nu e de recunoscuthee hee.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, sunt una si aceiasi persoana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sunt 2 persoane (chiar daca nu as vrea) pentru ca daca ar si mylei si hannah nu ar avea timp melodii si pentru hannah si mylei concerte si la hannah si la miley...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o singura pers doara ce atunci cand e hannah (cu peruca) are o alta personalitate fata de atunci cand e miley (fara peruca
) si asta te zapaceste cel mai mult mai bine ar renunta la toate poracariile aste cu miley si hannah atunci ar avea mult mai mult succes decat cu cele doua personaje (cand este meleiy parca ar fi EMO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Sunt una singura. Miley Cyrus se da drept Hannah Montana doar la spectacole.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca miley cyrus sunt doua persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt doua persoane uiatet la dintii ei si la fata ei e mai grasuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...miley cyrus o joaca pe miley steward care o joaca pe hanna montana. Dar hannah montana exista in realitate.hanna=miley doar in serial

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...desinity-->miley cyrus--->miley stewart---->hannah montanna.intelegi? primul e nume real, 2 nume de scena, 3 nume de serial, 4 numele personajului cu nume de serial care joaca pe altcineva... Dar si hannah exista

Întrebări similare