NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Muzica te coboară, muzica te ridică... Care dintre melodii reprezintă pentru voi un fel de afrodiziac auditiv? Aveţi aşa ceva? Dacă da, v-aş fi recunoscătoare dacă aţi lăsa nişte link-uri.

128 răspunsuri:
| lumy4u a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=LaarbKZqpTY asta da melodie afrodisiac

| Radu284 a răspuns:

The Swan Song (Within Temptation) http://www.youtube.com/watch?v=mQF-XtANvcU

| tomthecat a răspuns:

Muzica te coboară, muzica te ridică...
Rockul te ucide sau rockul te înalţă!

P.S. Nu înţeleg CARE E LEGĂTURA dintre muzica rock şi stimularea sexuală?!? Te pomeneşti că pe unii îi stimulează sexual ROCKUL CARE UCIDE! Doamne, ai milă de ei!

http://tomisthecat.ro/......-sufletul/

| OnuOnulică a răspuns:

Buna NOname
Acesta este melodia mea de suflet http://www.youtube.com/watch?v=M6g4D4dStmY
Chris Benoit a fost, si va fi mereu eroul meu.

NOname
| NOname explică (pentru tomthecat):

Nu că te judec, fiecare cu plăcerile lui, dar...din curiozitate: chiar te stimulează sexual muzica despre Isuşi?

| tomthecat a răspuns (pentru NOname):

Ce-i aia "Isuşi"?!? şi ce legătură are muzica rock cu stimularea sexuală? poate are vreo legătură în cazul tău?!?

NOname
| NOname explică (pentru tomthecat):

Ai citit întrebarea?

| RockNbeer a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=h5BrE1Pi5cU

Chitara mea s-a ales cu o scobitura in spate din cauza cantatului obsesiv a acestei melodii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru tomthecat):

Îmi amintesc de tine de acum câțiva ani, tu ai scris un articol despre AC/DC. Dacă ești troll, bravo, o faci al naibii de bine. laughing
Apropo, unde e legătura cu rockul în întrebare? laughing

| tomthecat a răspuns (pentru NOname):

Dar tu ai citit răspunsul pe care l-am dat azi la ora 0.55?!?
Uite aici un bis ca să-ţi aduci aminte :

Muzica te coboară, muzica te ridică...
Rockul te ucide sau rockul te înalţă!

P.S. Nu înţeleg CARE E LEGĂTURA dintre muzica rock şi stimularea sexuală?!? Te pomeneşti că pe unii îi stimulează sexual ROCKUL CARE UCIDE! Doamne, ai milă de ei!

http://tomisthecat.ro/......-sufletul/

| RockNbeer a răspuns (pentru tomthecat):

Da,eu sunt un exemplu, ador rock-ul care ucide, mai ales prostia.
Freste-te de asa ceva, s-ar putea sa nu mai ramana nimic din tine daca vei asculta o astfel de melodie.

| tomthecat a răspuns (pentru anonim_4396):

"Apropo, unde e legătura cu rockul în întrebare?"

Îţi spun eu UNDE e legătura cu rock-ul în întrebare...
În avatarul lui NOname! Cum i-am văzut chipul, pentru mine lucrurile au fost clare şi m-am convins imediat... De-aia am făcut legătura cu rock-ul (plus modul ei interesant de a se exprima "Muzica te coboară, muzica te ridică...", expresie prin care nu face altceva decât să-mi confirme teoria).

| tomthecat a răspuns (pentru RockNbeer):

Adori prostia care ucide? Şi din tine ce va rămâne dacă o adori?

Du-te in oglinda si spune,"un gen de muzica poate ucide", daca vei vedea un om inteligent, atunci, ai nevoie sa le faci o vizita alora de la socola.

| tomthecat a răspuns (pentru RockNbeer):

N-ai auzit niciodată în viaţa ta de mulţi care au ascultat rock care ucide (sufletul) şi au ajuns direct la Bălăceanca?!?

Ascultă Cryptopsy (mai bine se numeau Autopsy că li se potrivea la fix) şi după aceea, uită-te în oglindă şi dacă vei vedea un om întreg la cap, atunci ai nevoie să faci o vizită la Bălăceanca (n-are sens să baţi drumul până la Socola).

anonim_4396

Arată-mi și mie o poză cu NOname, că nu e ea în avatar.
Sunt curioasă ce concluzie tragi din al meu... de fapt, mai bine nu.
Cum ai spus în acel articol, există mai multe feluri de rock. Apropo, ți-am lăsat un comentariu acolo, sper să-l citești, nu mai repet.
Comentariul lui NOname poate fi o subtilitate, iar faptul că preferi să fii profund sau să știi să guști lucrurile precum o melodie frumoasă care să îți schimbe starea de spirit nu mi se pare un lucru negativ deloc.
Viața e făcută să te bucuri de ea și din lucruri mărunte și nu văd de ce ar trebui să se cenzureze, sexul e de asemenea un lucru normal, gratis, aduce plăcere cât timp este practicat corect și cu cine trebuie, iar îmbunătățirea lui o idee potrivită.

anonim_4396

Dacă există persoane atât de ușor influențabile încât să înnebunească din cauza unor melodii, înseamnă că aveau ceva probleme psihice de dinainte, nu mai pune totul în cârca rockului.

| tomthecat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ţi-am aprobat comment-ul pe blogul meu şi îţi mulţumesc.
Noapte bună, Everlina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ladies and gentlemen, this is a braingasm for me. http://www.youtube.com/watch?v=jx0llzSntd8
Și sexi și o voce, uiuiui.,.,
Să fi fost acolo, nu săream pe scaun, săream pe el.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru mine,, Muzica apelor '' de Geoerge Frederic Handel's reprezinta un aevarat,, balsam '' pentru suflet.
http://www.youtube.com/watch?v=Kuw8YjSbKd4#t=24
Profesorul de muzica din scoala generala obisnuia sa puna asfel de,, muzici''.Mi-a ramas la suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista link pentru o melodie anume care sa te inalte sau sa te coboare. Orice melodie, muzica, e facuta de cineva in care se exprima emotiile lui. Eu de exemplu daca compun o melodie, pun acolo notele muzicale specifice emotiei mele. ca raspuns pot spune ca fiecare are muzica lui inaltatoare in sine.

Am ascultat Cryptopsy, exista si o trupa care se numeste Autopsy.
In nici un caz respectiva persoana nu a ajuns acolo din cauza trupei, ci din cauza aceluias "virus" de care cel mai probabil esti si tu molipsit.
Muzica nu poate avea o asemenea forta, decat daca esti foarte slabut cu caputul.
Mai bine afirmai ca nu-ti place cum suna decat sa fi venit cu astfel de argumente cum ca rock-ul are cine stie ce puteri "diavolesti", nu ai fi dat dovada de o asemenea prostie.