Si eu ascult si Parazitii si Mafia si altele dar cum ti-am zis, pe soft.
Maica-mea chiar mi-a dat Egali din nastere dar mi-a interzis s-o ascult de fata cu ei necenzurata ( ii placea insa si textul si ritmul). E ca la fumat: nu fumezi in fata lor desi ei stiu ca fumezi
Multi distrusi,ma,sufocant de multi! De ce ar trebui sa te intereseze parerea altcuiva despre ce faci tu,mai ales despre ce muzica asculti? Parintii tai nu-s cinci zeitati intr-una intrupate pe Pamant si nici tu nu esti in Alcatraz.Tu n-ai ce sa le faci,pentru ca sigur au pareri (de fapt,prejudecati) bine inradacinate si nu se schimba, dar urechile, in mod normal, sunt ale tale, nu ale lor.
La 14 ani tot asa bateai cu pumnul in masa in fata parintilor? Cine iti lua haine, telefon, alea alea? Vii si califici un baiat care depinde de parinti. Nu e un joc corect.
Nu e vorba de bani aici.Da, unde parintii ofera finantare, nu ai voie sa faci gat.Deja devine prostie.Dar nu parintii iti cumpara muzica, nu ei o asculta.N-ai voie sa comentezi ca vrei un nou telefon, decat daca e stricat, pentru ca ei ofera banii.Dar si muzica, ma? E mai presus de ridicol.La 14 ani ai mei n-aveau nicio treaba cu muzica ce-o ascultam.Si nici nu ar trebui vreun parinte sa aiba vreo problema cu asta.Stii tu, sunt chestii mai importante de care ei trebuie sa aiba grija, cum ar fi educatia, dezvoltarea si drumul pe care-l urmeaza plodul.Si eu, oarecum depind de parinti. Vreo 9 luni pe an, ca timp de 3 ma descurc si singur financiar.Nu e un joc corect din partea parintilor sa "reglementeze" ce le asculta plodul.
Face parte tot din educatie. Unii parinti nu suporta injuraturile chiar daca ei le mai servesc. Si considera ca afi in contact toata ziua cu vulgul se prinde de tine. E vorba de text aici, nu de muzica in sine.
Ai mei au impus si ei reguli in privinta asta si nu cred ca au gresit. N-as vrea sa aud in casa cum toata lumea vorbeste cu beep, nici acum si nici cand oi fi la casa mea.
Care e treaba lor? Daca e... nu mai asculta prin preajma lor melodii rap necenzurate!
Nu trebuie sa le schimbi tu parerea, nu este nevoie. Asculta in continuare ce iti place! Recunoaste ca nici tie nu iti place ce le place lor in materie de muzica! O seara placuta :*
Evita sa bagi chestii cu beeeeeep cand sunt si ei acasa. Lasa doar alea cu ritm misto si mai cuminti.
Cu timpul o sa le placa si lor, mai ales daca sunt in engleza si nu stiu ce inseamna .
Si acum fac la fel si imi mai cere maica-mea unele.
Idea e ca eu ascult mai mult parazitii decat ceva in engleza stiu ca si parazitii au piese in engleza dar nu imi plac asa mult
Si eu ascult si Parazitii si Mafia si altele dar cum ti-am zis, pe soft.
Maica-mea chiar mi-a dat Egali din nastere dar mi-a interzis s-o ascult de fata cu ei necenzurata ( ii placea insa si textul si ritmul). E ca la fumat: nu fumezi in fata lor desi ei stiu ca fumezi
Deic le spui ca tu asculti acest gen de muzica, nu ar trebui sa fie problema lor, poate ei asc alt gen nu? dar tu nu le spui sa nu asculte genul ala de muzica care il asc ei, stiu si eu ca nu iti place sau cv de genu, nu?
Fa o melodie rapp dedicata lor si arata-le ca acest gen de muzica iti place.
Explica-le si pune-i sa asculte niste melodii.In muzica rap se vorbeste despre viata de zi cu zi, despre iubire..despre toate subiectele vietii.Eu una am crescut cu rapul si m-a invatat foarte multe. Trebuie sa si intelegi versurile.
Lzehxo întreabă:
marynamarynamartyna întreabă: