Ciudățenia e relativă și subiectivă. Cu toții suntem "ciudați" priviți din perspectiva potrivită. Întrebările mele erau legate de activitatea sa muzicală mai mult decât de cum era el ca persoană (niciunul din noi nu l-a cunoscut personal pentru a ști cu certitudine asta). A fost și va rămâne mereu o LEGENDĂ a muzicii și asta e tot ceea ce contează acum.
Also, am văzut că în ultima perioadă se vorbește mai mult de manele sau beach please la secțiunea asta, ceea ce mă întristează teribil, dar am vrut să încerc să schimb direcția spre muzica adevărată în loc de caricaturi.
Beach Please e o porcărie.
Mă uitam la el și la copii lui la chestiile cu paranormalul. Nu știu de ce, dar când vedeai ce prezența scenică avea omul ăsta stăteai și te uitai acolo, chiar dacă nu prea ești cu genul ăla de muzică.
Interesant. Eu personal sunt mult mai familiarizat cu muzica lui decât cu emisiunea TV. De fapt, nu-mi aduc aminte să fi văzut un episod întreg din "The Obsournes", ci doar secvențe ocazionale. Muzica a fost și va rămâne mereu cel mai important aspect al carierei lui, precum și concertele live.
Fain. Eu m-am uitat la The Obsournes want to believe pe Travel Channel și ceva documentar cu complexul lor cu case victoriene aduse de pe mai știu unde, care e bântuit.
Polaris întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dumitrescuM1 întreabă: