| Chuck a întrebat:

Pentru toti ipocritii care, mai nou, sunt addicted to M. J. (ca asa e "cool") :

http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Foarte tare. E chiar penibil cum presa manipuleaza fiecare eveniment in favoarea sa, chiar daca se autocontrazice. Sweetcandy, de ce sa ii sara lumea in cap? Melodia e ironica, dar ironia se adreseaza celor care s-au trezit megafani pentru un megastar mort. Cand era in viata era etichetat ca invechit, pedofil, schelet si tot ce mai spune in melodia asta.

14 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Mi se pare o rautate ce ai facut... o sa-ti sara toti in cap...big grin

| SweetCandy a răspuns:

Psiholoaga stiu... k nici mie nu imi place ideea ca il apreciaza acum dupa ce a murit...insa dupa cum ai vazut pe site sunt tot felul de "fanuleti" care sunt curiosi cum a murit, de ce a murit, daca era sau nu pedofil, sau de cate ori si-a pierdut nasul, si sunt convinsa ca daca i-ai pune sa iti spuna 5 melodii de-ale lui nu stiu...big grin

| SweetCandy a răspuns:

Vreau sa spun ca nu e frumos nici ce ai facut tu, nici ce fac fanii astia de duzina...

| crisS a răspuns:

Hei... da aveti dreptate dupa moartea lui toti au devenit fani M. J oare de ce? va spun eu pentru ca abia acum au avut ocazia sa cunoasca cu adevarat viata lui muzica lui si tot ce a realizat el ...ca sincer in ultimi ani s-a facut numa publlicitate negativa pe seama lui deci...

| Flav a răspuns:

Addicted M. J., hai ca aici ai fost tare de tot laughing

| ing. a răspuns:

Multi sunt fani MJ abia dupa moartea lui, pentru ca de abia acum si-au dat si ei seama cat de bun a fost michael si cat de multe a facut el pentru muzica, nu numai pentru ca e 'cool'.
Cat despre chestia cu pedofilia, e clar ca a fost o minciuna.
Presa nu stie decat sa minta, sa minta si iar sa minta.
In ultimii ani, MJ a fost ingropat de presa, care l-a distrus.
App.de ex. in 2005 cu pedofilia si alea, multi fani se rugau la biserica ca michael sa fie declarat nevinovat.
Vb f serios.happy

| Chuck explică:

Ideea nu era sa jignesc, nici nu am facut-o. Este posibil sa nu existe astfel de "fani". Dar, cel putin eu cunosc, exista si oameni care, inainte de moartea lui, ziceau despre el ca e pedofil, gay, etc. Si de Elvis s-a zis ca e satanist si nu mai stiu ce si dupa moarte toata lumea il plangea, cu sau fara lacrimi de crocodil.

Recunosc ca am exagerat si eu putin cu afirmatia, dar imi place melodia si nu am avut alte cuvinte in cap laughing.

| Chuck explică:

@SweetCandy : Ce vrei sa spui concret? Te-ai cam contrazis in afirmatii. De ce nu e frumos din partea mea?batting eyelashes

| Chuck explică:

Pai da, am inteles ca tu consideri ca nu e frumos. Argumenteaza te rog. CONCRET. Ce nu e frumos?

| maryan_5776 a răspuns:

M. J. a fost omorat cu premeditare...si nu de acei dr. care iau dat droguri ci de mass-media care in toti acesti ani in toate ziarele MJ era considerat un pedofil, un Frankenstein.
Acum ca a murit toti si-au amintit ce a fost el cu adevarat si l-au descoperit pentru a doua oara.

| ellene a răspuns:

Trist dar adevarat

| andrey23 a răspuns:

Ce penala e melodia laughing

| tinichea a răspuns:

Norris

| tinichea a răspuns:

Fooooooooarteeeeee

Întrebări similare