Daaaa. Si ar mai fi: BZN, Smokie, Joe Dassin, Johnnie Halliday, Baccarat.
Ma rog...eu am crescut cu muzica asta, dar, vad ca ii place si lui fi-meu, care are 21 de ani. Era muzica adevarata.
Daca e sa vorbim despre muzica anilor 70-90 romaneasca, prefer Iris...si Phoenix, dar mai putin.
Daca e straina atunci: Queen, Scorpions, AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss, Black Sabbath, Judas Priest.Sunt cateva piese de la ABBA care imi plac. Iar Demis Roussos obisnuiam sa ascult candva.
Normal
. Mai incearca si Nana Mouskuri (sper ca am scris corect), cenaclul Flacara, The Cranberries, Petula Clark, James Last.etc.
Bună!![]()
Păi eu am crescut pe muzica celor de la Modern Talking, Bad Boys Blue, Black, ABBA, C.C.Catch,Bingo Boys, etc.
Sunt fan al blues-ului de calitate, mai ales celui din anii '80-'90.
Îţi dai seama cum e să creşti pe astfel de muzică, mă face să mă gândesc la faptul că am părinţi de calitate care nu mă pun să ascult manele. E mult mai sănătos.![]()
Bye!
Prezenta! Ascult asemenea muzica dar nu pentru ca ai mei parinti ar asculta asa ceva in casa.Intr-adevar, la vremea acestor melodii le ascultau dar acum ei nu prea mai asculta muzica.Trupele le-am descoperit de una singura si imi place la nebunie muzica veche.Banuiesc ca-i ca vinul si muzica, cu cat e mai veche, cu atat e mai buna. Daca vrei sa mai vorbim despre muzica asta, cu mare placere. Am uitat sa precizez ca fac 17 ani in octombrie\
.
anonim_4396 întreabă:
Eli3444 întreabă: