Studioul accepta orice gen de muzica atata timp cat ii platesti. doar pentru informarea ta
Si acum, pentru informarea ta, sunt studio-uri care nu accepta orice gen muzical.Fiindca am mai fost la studio-uri din Bacau, Brasov, Bucuresti.Asa ca nu te mai da in figuri, eu am vrut un raspuns la intrebare, nu sa-mi pierzi timpul cu o informatie inutila si falsa.
Inregistrez si lucrez de cativa ani buni in studiouri. crede-ma cred ca is mai in masura ca tine sa comentez. bafta
Prin Bacau or mai fi studiouri care sa nu accepte. da daca te duci cu un rap dala infect si plin de injuraturi ii inteleg si pe aia de ce nu. daca te duci cu un rap adevarat nu vad de ce nu te-ar accepta. ai cerut o parere fie buna sau rea asa ca stai calm si succes.
Da frate este CHProduction daca cauti pe youtube Petrow si Crisscen ai sa auzi ca e calitate maxima la un pret ok. rezervari la 0747476350
Raspunsul la orice intrebare de genul : Stie cineva un studio bun/profesional, din Iasi, pentru inregistrari? .....este Prodart Media Studio!
Nu aveti decat sa incercati si sa va convingeti!
Raul789 întreabă: