anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu id lu demi vb serios i demetria_devonelovato serios vb bagatil a vb cu mine la micriofon si mi-a trimis si poze cu ea serios si normal ca vb engleza

12 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Sigur... şi marmota învelea ciocolata în staniol...

| thegreatgatsby a răspuns:

Ar trebui sa faceti o categorie cu id-uri de vedete

| GabiGabrielle a răspuns:

Oare nu mai termina acesti copii idi*** sa mai inventeze id-uri de vedete?

| viatadecacatt a răspuns:

Pe cine crezi ca pacalesti.mai bine du-te pe un site din ala cu papusi si scriele alora ca ai id ei, o sa se bucure iti zic eu

| VladyCristian a răspuns:

Am mai postat acest raspuns. Sper sa-l citesti.

"Nicio vedeta nu sta pe mess. Oare chiar crede cineva ca vreo personalitate sta pe mess sa vorbeasca cu fanii? Eventual vedeta respectiva are un manager care se ocupa special cu asta dand informatii. :* Repet: nici eminem, guta, madonna, ceausescu, einstein sau altii nu au id laughing ( eventual doar fernando sau alti manelisti de colt au asa ceva ) laughing "

Deja ma enerveaza chestile de genul asta. Ce e in capul tau? Esti naiva? Tu chiar crezi ca insusi demi lovato sta sa vorbeasca tocmai cu tine pe mess? Sau mai bine zis... tu chiar crezi ca demi lovato sta pe mess? Eu zic sa iei o carte in mana si sa citesti. Iti va face mai bine decat ce faci tu acum. Nu e nicio problema daca vrei sa crezi prostia asta in continuare! laughing

| TheToxicNightmare a răspuns:

Hai ba ca vorbesti prosti eu una nu cred.

| adytzusiatat a răspuns:

Da si eu am id-u meu rolling on the floor

| Roby67 a răspuns:

Eu o cred, si eu am vorbit aseara pe mess cu Elvis rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Vrei si ID-ul lui?

| mymy a răspuns:

Serbus sunt selena si si eu am id laughing
copiiilor nu va mai saturatzi de prostiile astea?

| myha a răspuns:

Am o intrebare?big grin fara suparare?
Esti paranoica sau esti paranoica?

| lovelovelove a răspuns:

Eu sunt o vedeta super cunoscuta si stau pe mess ma cheama alexandra!

| Biencutza_1551 a răspuns:

NU de fapt are dreptate vb f serios chiar l-am bagat si eu din curizitate si a mers jur ca mi-a dat si camera