Ascult Nirvana, dar nu sunt mare fan. Prefer Metallica de o mie de ori.
Dar un lucru pe care îl avem în comun este disprețul față de "moda minunată" din ziua de azi când vine vorba despre muzică.
Baftă
De ce ii faceti atata reclama? Stiti, publicitatea, pozitiva sau negativa, e tot publicitate.Nu exista videoclip rock pe youtube fara sa se comenteze de respectivul.Va pasa atat de mult de ce asculta ceilalti incat intrati intr-o competitie stupida. Da, sunt destui cei care asculta Biber...so what? Cu ce ma afecteaza pe mine chestia asta? Eu o sa ascult in continuoare ce-mi place si o sa ii las pe ceilalti sa se afunde in prostia lor.
E o super trupa si eu ascult si voi asculta mereu.Pentru mine Nirvana este cea mai tare trupa :X:X:X:X sper sa nu ma contrazica nimeni
Merge da nu-i cea mai faina trupa da imi place melodia lor The man who sold the world
Am crescut cu Nirvana si melodiile, desi considerate de unii depresive, m-au ajutat mult sa trec peste anumite lucruri, mai ales In Bloom si Lithium. Stai linistit/a, inca mai suntem pe aici pe undeva si noi, cei care inca mai asculta Nirvana.
Moda. Care modă? Asculţi ce îţi place, nu ce e la modă.
Şi da, ascult Nirvana. Şi ÎMI PLACE