| nobody_9468 a întrebat:

V-ati intrebat cel putin o singura data de ce exista melodii care vorbesc despre fete si nu si depsre baieti?
Ma refer la genul:Arssura-Roxana, Parazitii-o cheama; Margineanu-Raluca.
De ce nu exista astfel de melodii si pentru baieti?laughing
Mai stiti astfel de melodii?

Răspuns Câştigător
| Dee0tzaA a răspuns:

Nu exista melodii de genul asta pentru baieti pentru. ca :
1)melodiile astea sunt cantate de baieti si ar fi ridicol sasi jigneasca"fratzii"
2)daca o fata iese cu doi baieti e catalogata curva, dar daca un baiat, iese cu 20 de fete acela e un "smecher"
3)Baietii sunt Dumnezei, iar fetele doar "uneltele lor"

P. S:Argumentele de mai sus sunt doar minciuni si vise ale unilor baieti(prostii), pentru ca o fata nu este cu nimic mai prejos decat un baiat.

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exista, eu stiu una chiar despre Ioan, cantata de Mirabela Dauer Ioane, Ioane: http://www.youtube.com/watch?v=ud7PwwLI_I8. De asemenea Anastasia Lazariuc -Mario: http://www.youtube.com/watch?v=c8ULfYLpEiM&feature=related. Auditie placuta!

| Flav a răspuns:

Dar ai vazut tu femei care sa cante hip-hop? Bine, e Marijuana, manca-o-ar tata, de te doare capu'.

| User a răspuns:

Pai nu exista... curvi laughing

| User a răspuns:

@carina - Nu am zis astaraised eyebrows
Dar. pe bune acum. unde ai mai vazut tu barbati pe centura?
A, si cum ramane? Pampalai, perversi sau distrusi?thinking

| Xonia a răspuns:

Daca se va gasi o fata care sa cante despre un baiat, da` va fi si o melodie asa(probabil va fi cam lunga melodialaughing)
Da` pana atunci multi critica doar fetele.

| betty17 a răspuns:

Moni-ca baietii rai
moni-ca bla bla bla
moni-ca intre doua nu te ploua

succes

| Abcdefg123 a răspuns:

@ carina :]]. dar de acei pampalai, distrusi, pervesti fetele sunt moarte :]], deci nu avem ce face =].

P. S. : cand am zis pampalai, perversi, distrusi m`am referit la toti baietii, nu numai la categoriile mai sus enumerate, deoarece din raspunsu` taw inteleg ca i`ai facut pe TOTI baietii pampalai, distrusi, perversi straight face.

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Uite o mel despre boyswinkinglady gaga boys boys boys... si sa stii paul27 ca prin raspunsul tau spui ca fetele sunt curve... pai sa stii ca NU SUNT! de fapt baietii sunt niste pampalai si niste perversi si niste distrusi cu capu` daca u zici ca fetele sunt curve. Ai inteles?!?!?!?

| Teddy_6725 a răspuns:

Nu sunt toate despre fete.
Lady Gaga-Alejandro.Mai era o fata care avea o melodie alin.Nu e un raspuns prea explicit dar sper ca te-am ajutat cu ceva... Zbye

| hhhdd a răspuns:

Pentru ca in toate melodile pe care le-ai spus se referea la tar*e.

| nobody_9468 explică:

@paul27-exista tarfe masculinewinking.

| bmcriss a răspuns:

Ai vazut tu femeie care sa recunoasca faptul ca iubeste foarte mult un barbat si ca ar face orice pentru el? Cand gasesti anunta-ma! Cred ca raspunsul e evident nu?

| iulya_6394 a răspuns:

Pentru ca numai baietii isi bat joc de fete... si nu invers
fetele au creier si senitimente in comparatie cu eihappy