Cum am spus : am nevoie de ajutor la curățat grădina! Tu trebuie sa vii!
Ai grijă că pe ăia care dau ordine, așa ca tine, îi leagă de pat dacă fac pe nebunii.
Chiar nu vrei sa te reprofilezi pe agricultură? Eu vreau sa te ajut
Nu. Au grijă ăia de la balamuc să te transforme în legumă, după care te vor planta într-un ghiveci și te vor uda zilnic.
Eu voiam sa fiu drăguț cu tine și sa îți ofer un loc de munca unde ți se potrivește mai bine
Ți-a trecut efectul sedativelor? Așa rapid?
Tu pricepi întrebările?
Nu frate, doar ti se pare.
Rapperii vechi făceau asta încă din anii '90. Cheloo de la Paraziții este recunoscut pentru misoginismul său categoric, existând chiar zvonuri că își maltrata fosta nevastă și având în vedere temperamentul și versurile sale, nu pare a fi nimic surprinzător. Și ca să-ți răspund acum pe rând la fiecare întrebare:
1) Nu cred că doar anumiți "cântăreți" de manele sunt misogini și extrem de înapoiați. Afirm cu tărie că 99% dintre ei sunt așa! Excepțiile în acest caz sunt foarte rare, aproape inexistente!
2) Dani Mocanu a fost în mod repetat chiar arestat pentru proxenetism și alte fapte asemănătoare. Cu toate astea, el continuă să aibă o popularitate vizibilă în România. Există un segment considerabil de persoane care ascultă manele și o parte dintre aceștia nu au un nivel de inteligență foarte ridicat, motiv pentru care ei trec cu vederea sau poate nici nu realizează gravitatea unor astfel de afirmații sau chiar incident real.
Te-ai înșelat cu privire la procentajul manelarilor pro UE și NATO! O mare parte dintre ei a votat cu CG la primele alegeri cu și cu Simion la următoarele alegeri, care au avut loc în luna mai! Liviu Guță și Florin Salam i-au dedicat fiecare câte o piesă lui Georgescu.
3) Cred că societatea noastră eșuează în mod lamentabil în ceea ce ține de moralitate și drepturile omului, în special cele ale femeilor!
I once witnessed a similar attitude from a family member regarding controlling their partner; it was shocking and incredibly uncomfortable. The discussion that followed felt like navigating a neverending Slope Game, each argument leading to another, ultimately proving futile in changing their deeply ingrained beliefs. https://slopegamerun.com
0RASPUNS0 întreabă: