| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Am si eu o intrebare. De ce atat de multe femei, promoveaza pe retelele de socializare cat de frumos si usor este sa ai copii, postand doar partile frumoase din viata?
Vezi o postare in care se imbraca toata familia asortata, in care mama se lauda cat de bine isi creste copilul, cat de usor ii este si cat de cuminte este el, si mai jos vezi " ce pun in bagaj, imi las copilul 5 zile consecutive la bunici".
Nu "urasc" copii, urasc mamele care spun doar parte frumoasa a povestii. Nu spun si cata responsabilitate ai, si cate nopti nedormite, cate crize si tantrum-uri au.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Acu ai descoperit ca pe retelel sociale se posteaza doar ce da bine?

| angel6lust a răspuns:

E foarte greu să crești un copil.

| tonyc7 a răspuns:

Ai dreptate. Majoritatea sunt asa. Vor ca lumea sa le vada doar,, fericirea", nu si problemele. Pe alea si le tin ascunse. happy

Bula
| Bula a răspuns:

Exista oameni optimisti, pesimisti si realisti.
Depinde de educatie si de anturaj.

| PureceOvidiu a răspuns:

Bună,vreau sa vb ceva cu tine.ai Instagram?

| IL0VEDINER0 explică (pentru suntserios):

Nu, acum vad cat se exagereaza si imi doresc din suflet sa se termine toate aceste prostii

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Este atata ipocrizie pe retelele de socializare, iar tie ti-a picat fisa pe mamici.
Sunt atatia care se dau traineri motivationali/financiari, si de fapt sunt someri fara viitor, precum si "cupluri indragostite" care posteaza inele, buchete de flori si excursii pline de dragoste, desi apropiatii stiu ca ea se f te cu colegii de munca, iar el e un taran incult, care doar cheltuie cu ea laughing

Nu te mai pierde in internet, ca nu te ajuta cu nimic.

| J0B0MAT a răspuns:

Eu sunt pe partea celor care promovează o viață fără copii a rețelelor sociale, nu prea văd pe nimeni că se bucură că are copii.Rețelele sociale au creat un fel de realități paralele, unora le apar majoritar lucrurile x, altora y, în funcție de ceea ce apreciază, cu ce interacționează fiecare mai des, chiar dacă sunt niște comentarii în care spui că nu îți place acel lucru, ori că te uiți la acele postări chiar dacă nu îți plac.

| UnSufletReal a răspuns:

Fiindcă le vine mai ușor/acceptabil/preferă, să vadă partea frumoasă, ușoară a vieți.

Dar realitatea este că viața este Nedreaptă, cu mulți oamenii Nevinovați.

| Furnicuta000 a răspuns:

Si ce vrei sa faca? Copilul e deja acolo, nu poate sa scape de el, nu are altceva de facut decat sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca cum poate mai bine. Si exista mame care isi iubesc copiii mai mult decat orice, mame pentru care copiii sunt singurul lucru bun din viata lor pentru ca pe alte planuri sunt nefericite si isi indreapta toate resursele asupra lui si se lauda cu el. Nu o sa spuna nimeni ca e greu cu copil pentru ca o sa sara lumea sa zica "de ce l-ai facut daca te plangi" ceea ce probabil ca gandesti si tu. Oamenii isi posteaza pe net cele mai mari realizari din viata, iar pentru multi oameni asta inseamna cea mai mare realizare.
Eu nu am copii si nici nu stiu daca imi doresc dar pot sa inteleg

| gapb a răspuns:

Tatic, hai sa fim sinceri, ca prea se invart unii dupa deget.

Femeile alea nu posteaza viata reala, posteaza filmul pe care vor sa-l creada lumea. Instagram nu e viata, e vitrinu’. Acolo totul e roz, copilul rade, sotul zambeste, toti asortati… dar dupa ce se inchide camera incepe haosul: plans, stres, oboseala, nervi, certuri, nopti nedormite. Dar asta nu da like-uri, asta nu vinde „familie perfecta".

Nu te lasa pacalit. Nu exista mama care „o duce usor". Alea care zic ca totul e frumos sunt fix cele care ascund cel mai mult. De aia si fug 5 zile cu copilul la bunici: ca sunt terminate, dar pe internet sunt zane.

Tu nu urasti copiii, tu vezi dublu standardul. Si ai dreptate: multe prezinta doar ambalajul, nu realitatea. Asa e internetul, frate: plin de poze perfecte si vieti rupte pe interior.

Nu te mai lua dupa ele. E doar marketing emotional. In viata reala, toate trag greu, doar ca unele mint mai frumos.